Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, πότε αναμένονται αυτά από την Ελβετία

    Ημερομηνία:

    Μέχρι αύριο Παρασκευή αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, ένα κομβικό σημείο για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού στη Θεσσαλονίκη από τη Γεωργία Μπίκα.

    Αναλυτικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star και τις εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι Αρχές έχουν ήδη στα χέρια τους τις τοξικολογικές εξετάσεις από ελληνικό εργαστήριο και την Παρασκευή αναμένεται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τα αποτελέσματα που είχαν σταλεί στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης.

    Για τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

    Έτσι θα βγει και το τελικό πόρισμα για το εάν ανιχνεύθηκαν και ποιες ουσίες στα ούρα της 24χρονης. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

    Στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν άμεσα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και αφορούν όλες τις ναρκωτικές ουσίες που είναι γνωστές στην Ελλάδα. Ακόμη και αν τα αποτελέσματα από τη Βέρνη για οποιονδήποτε λόγο καθυστερήσουν, στην ανακρίτρια θα παραδοθεί η τελική έκθεση με τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η τακτική ανακρίτρια βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους ιατροδικαστές που χειρίζονται την υπόθεση για κάθε νέο στοιχείο που προκύπτει.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...