Βίκυ Κουλιανού: «Δεν είχα στο νου μου να κάνω παιδί, δεν μου χτύπησε ποτέ το βιολογικό καμπανάκι της μητέρας»

    Ημερομηνία:

    Η Βίκυ Κουλιανού ήταν καλεσμένη το πρωί της Τετάρτης (14/5) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Το επιτυχημένο μοντέλο στη διάρκεια της συνέντευξής της μίλησε και για την προσωπική της ζωή και εξήγησε τον λόγο που επέλεξε να μην αποκτήσει παιδιά.

    Μάλιστα, η Βίκυ Κουλιανού μιλώντας για το θέμα της μητρότητας ανέφερε πως παρ’ ότι δεν θέλησε να κάνει παιδιά, τα λατρεύει και πιστεύει ότι θα ήταν μία εξαιρετική μητέρα.

    Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για το πώς δεν παντρεύτηκε ξανά, το μοντέλο εξομολογήθηκε ότι: «Δεν ξέρω πώς μπορεί να απαντηθεί αυτή ακριβώς η ερώτηση. Είμαι μια γυναίκα που δεν είχα στο νου μου να κάνω παιδί. Δηλαδή δεν μου χτύπησε ποτέ αυτό που λέμε βιολογικό καμπανάκι της μητέρας!

    Το έχω πει πάρα πολλές φορές σε συνεντεύξεις και είμαι πάντα αληθινή, λέω αυτό που θα έλεγα και σε έναν φίλο μου. Δηλαδή δεν σημαίνει ότι επειδή μπροστά μου υπάρχει μια κάμερα, δεν θα πω ακριβώς αυτό που πιστεύω και δεν θα δείξω αυτό ακριβώς που είμαι».

    Παρ’ ότι τα λατρεύω τα παιδιά και με λατρεύουν και εκείνα. Έχω φίλους και φίλες με παιδιά και περνάω υπέροχα με τα παιδιά τους. Δηλαδή πραγματικά με λατρεύουν και πιστεύω ότι θα ήμουν και μία εξαιρετική μητέρα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άντρας απαιτεί από τη σύζυγό του λίστα με τις δουλειές του σπιτιού – «Δεν μπορώ να μαντεύω τι θέλει»

    Ένας γάμος σημαίνει πως δύο άτομα λειτουργούν ως ομάδα,...

    Οι 10 πιο περίεργες τελετές στον κόσμο: Από την κοπή δακτύλων μέχρι τα γάντια με τα μυρμήγκια

    Πολλά έθιμα, τελετές και παραδόσεις ανά τον κόσμο ενίοτε...

    Πατρινή εταιρεία χρωστά 1,5 εκατομμύριο ευρώ και μάλλον… το μέλλον είναι δυσοίωνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ac-15-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf/

    9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Μουσική από τον Μεσαίωνα στην Pop και την Avant-garde

    Aπό τις 24 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η...