Βίντεο: Έπιασε φωτιά στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ και δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει τον πυροσβεστήρα

    Ημερομηνία:

    Παρανάλωμα του πυρός κόντεψε να γίνει το πολυτελές διαμέρισμα της αξίας 50 εκατ. δολαρίων Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη.

    Η τραγουδίστρια που ήταν στο σπίτι μαζί με τη φίλη και συνάδελφό της Γκρέισι Άμπραμς προσπάθηεσε με έναν πυροσβεστήρα να σβήσει τη φωτιά.

    «Τι να κάνω γι’ αυτό τώρα;» ρωτά με αγωνία η 34χρονη Σουίφτ στο βίντεο καθώς περπατούσε στην κουζίνα της κρατώντας έναν πυροσβεστήρα τον οποίο δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει. «Να το κόψω αυτό με ένα μαχαίρι; Νομίζω ότι θα πεθάνουμε»

    proliptikes

    Καθώς η Σουίφτ έστρεφε τον πυροσβεστήρα στις φλόγες και πάλευε να τις σβήσει, η φίλη της την προέτρεψε να «το πατήσει». Απογοητευμένη η Σουίφτ είπε: «Τα πορτοφόλια μας καταστράφηκαν. Και τα παπούτσια μου. Και όλο το δωμάτιο, νομίζω».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: Θα καταδικαστεί για δύο ακόμη φόνους;

    Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών αναμένεται σήμερα το πρωί,...

    ΠΑΤΡΑ: Ανοιξαν σπίτι στο Κάτω Καστρίτσι

    Διάρρηξη σημειώθηκε σε οικία στο Κάτω Καστρίτσι το βράδυ...

    ΠΑΤΡΑ: Νέα διάρρηξη στο Δρέπανο

    Νέα διάρρηξη μέσα σε λίγη ώρα το βράδυ της...

    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ: Εμφανίστηκαν “κουκουλοφόροι” στα Βραχνέϊκα

    Αναστάτωση στο γήπεδο των Βραχνείκων, στην Πάτρα χθες τη...