Βίντεο: Έπιασε φωτιά στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ και δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει τον πυροσβεστήρα

    Ημερομηνία:

    Παρανάλωμα του πυρός κόντεψε να γίνει το πολυτελές διαμέρισμα της αξίας 50 εκατ. δολαρίων Τέιλορ Σουίφτ στη Νέα Υόρκη.

    Η τραγουδίστρια που ήταν στο σπίτι μαζί με τη φίλη και συνάδελφό της Γκρέισι Άμπραμς προσπάθηεσε με έναν πυροσβεστήρα να σβήσει τη φωτιά.

    «Τι να κάνω γι’ αυτό τώρα;» ρωτά με αγωνία η 34χρονη Σουίφτ στο βίντεο καθώς περπατούσε στην κουζίνα της κρατώντας έναν πυροσβεστήρα τον οποίο δεν ήξερε να χρησιμοποιήσει. «Να το κόψω αυτό με ένα μαχαίρι; Νομίζω ότι θα πεθάνουμε»

    Καθώς η Σουίφτ έστρεφε τον πυροσβεστήρα στις φλόγες και πάλευε να τις σβήσει, η φίλη της την προέτρεψε να «το πατήσει». Απογοητευμένη η Σουίφτ είπε: «Τα πορτοφόλια μας καταστράφηκαν. Και τα παπούτσια μου. Και όλο το δωμάτιο, νομίζω».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κ. Πελετίδης: Τι είπε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις καταστροφικές πυρκαγιές

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ανέφερε τα εξής στην...

    Πάτρα: Τι ζητούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης για να μην επιστρέψει ο εφιάλτης των πυρκαγιών

    Σε κοινή πρόταση-ψήφισμα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού...

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Μόνο στην γιαγιά του Παναγιωτάκη θα πω τι έγινε με το παιδί

    Μήνυμα μέσα από τη φυλακή έστειλε η Ειρήνη Μουρτζούκου, μέσω...

    Σερβία: Μειώσεις τιμών στα μεγάλα σούπερ μάρκετ επέβαλε η κυβέρνηση

    Σε σημαντικές μειώσεις τιμών προχώρησαν από σήμερα μεγάλα σούπερ...