ΒΙΝΤΕΟ – ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ: Σήμερα κ. Βασίλης θα είναι ο πρώτος που θα χειρουργηθεί στη νέα κλινική – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    «Είμαι πολύ χαρούμενος και τυχερός που ανοίγει η Κλινική κι έτσι δεν θα χρειαστεί να μετακινηθώ στην Αθήνα και φυσικά να πληρώσω από την τσέπη μου ένα σημαντικό ποσό για να γίνω καλά. Σας ευχαριστούμε γι’ αυτό το έργο που κάνατε».
    Ανέφερε μεταξύ άλλων στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο κ. Βασίλης, ο οποίος είναι ο πρώτος ασθενής της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΠ που επαναλειτούργησε μετά από τέσσερα χρόνια. Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί στη σωτήρια επέμβαση.
    Η Πολιτεία έκανε το χρέος της. Και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το δικό της: Η συμβολή της στο άνοιγμα της Κλινικής ήταν κάτι παραπάνω από καταλυτική, καθώς κατάφερε να δεσμεύσει και να διαθέσει τους πόρους που κατέστησαν εφικτό το εγχείρημα.
    Φλίγκος
    GLEARNET
    «Ο κ. Βασίλης θα μπορέσει να ταξιδέψει υγιής σε λίγους μήνες και να δει τα παιδιά του που ζουν στη Σκωτία» ανέφερε ο καθηγητής Καρδιολογίας Περικλής Νταβλούρος ο οποίος έχει αντιμετωπίσει σε πρώτο στάδιο τον κ. Βασίλη και τον έχει προετοιμάσει κατάλληλα για την καρδιοχειρουργική επέμβαση.
    Ιστορική μέρα η χθεσινή για την περιοχή μας καθώς τέθηκε σε λειτουργία μία Κλινική ζωτικής σημασίας.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου την Τετάρτη

    Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραχωρήσει την Τετάρτη (17/9) συνέντευξη...

    Τέλος οι παλιές ταυτότητες το 2026 – Τι αλλάζει για ταξίδια στην Ε.Ε.

    Οι παλιές αστυνομικές ταυτότητες, που βασίζονται σε προδιαγραφές της δεκαετίας του...

    Κοτόπουλο piccata με σάλτσα λεμονιού και κάππαρης – Απλό και πεντανόστιμο, έτοιμο σε 25′

    Το κοτόπουλο piccata είναι μια κλασική ιταλοαμερικάνικη συνταγή με σάλτσα λεμονιού, βουτύρου...

    Ο Μαρκ Άλμοντ έρχεται στην Αθήνα για δύο συναυλίες

    Ένας καλλιτέχνης που μάς έχει χαρίσει αγαπημένα τραγούδια, μεταξύ...