Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στην 26χρονη στην Καισαριανή

    Ημερομηνία:

    Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που νεαρός άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στο πόδι μιας 26χρονης κοπέλας στην Καισαριανή, φέρνει στο φως το protothema.gr.

    Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής και όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άγνωστος δράστης στην αρχή παρακολουθεί την κοπέλα, στη συνέχεια την πλησιάζει και ξαφνικά της καρφώνει στο πόδι, πάνω από τα ρούχα, τη σύριγγα η οποία περιείχε ένα λευκό υγρό.

     

    Φλίγκος

    Ο άνδρας στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την επίθεση η άτυχη γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξέτασαν αν κάποιο επικίνδυνο υγρό πέρασε στον οργανισμό της.

    GLEARNET

    Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο δράστης να εκτόξευσε σπερματικό υγρό στη νεαρή κοπέλα.

    andras_syrigga_arthro
    Ο δράστης της επίθεσης

    Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής και βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα. Από την περιγραφή που έδωσε το θύμα για το περιστατικό η επίθεση δεν αποκλείεται να ήταν «τυφλή» και να μην είχε στόχο τη συγκεκριμένη κοπέλα.

    protothema.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απόκτηση ευρωπαϊκού τίτλου “eTwinning School” από το Γυμνάσιο Σαραβαλίου

    Το Γυμνάσιο Σαραβαλίου απέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο “eTwinning School”,...

    Δυτ. Ελλάδα: 45χρονος χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι την 51χρονη σύντροφό του

    Ένα σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε χθες στις αστυνομικές...

    Ένας Αιγιώτης ανέλαβε να οδηγήσει τον Ηρακλή στη Super League

    Ο Αιγιώτης τεχνικός Δημήτρης Σπανός είναι ο “εκλεκτός” του...

    Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα

    Μέ λαμπρότητα ἑορτάστηκε ἡ μνήμη τῶν Ἁγίων Μαρτύρων Γυναικῶν...