Βόλος: «Δεν ήταν φυλακισμένη, μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε» λέει ο 28χρονος

    Ημερομηνία:

    Απειλές φέρεται να δέχεται η 22χρονη, η οποία επί δύο χρόνια κακοποιούταν από τον σύζυγό της και κρατούνταν παρά τη θέλησή της στο σπίτι τους στον Βόλο. Τις απειλές εκτοξεύουν συγγενείς του συζύγου της, οι οποίοι της ζητούν να αποσύρει τη μήνυση που κατέθεσε κατά του 28χρονου.

    Την ίδια ώρα ο 28χρονος μίλησε μέσα από τη φυλακή στο Star, υποστηρίζοντας ότι δεν την κρατούσε φυλακισμένη μέσα στο σπίτι τους.

    «Είναι ψέματα ότι την είχα φυλακισμένη. Τις τελευταίες μέρες με έκανε… κάπως γιατί ήθελε να φύγουμε και να πάμε στην Αγγλία, που ήταν τα ξαδέλφια της. Αν ήθελε να με χωρίσει θα μπορούσε να μου το πει. Εγώ ήρθα στην Ελλάδα γιατί ήθελα μια άλλη ζωή. Της είχα πει πολλές φορές να βγούμε έξω και δεν ήθελε γιατί έλεγε ότι δεν μπορούμε. Εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και το σπίτι μου πάντα ήταν γεμάτο για εκείνη και το παιδί. Μαλώσαμε γιατί με ζάλιζε να φύγουμε» είπε ο 28χρονος.

    Αναφερόμενος στο 2,5 ετών παιδί του είπε: «Εμένα μόνο το παιδί μου με ενδιαφέρει. Αυτό είναι η ζωή μου, γι’ αυτό δούλευα τόσες ώρες, για να μην του λείψει τίποτα».

    Στο Star μίλησε και η γειτόνισσα που πήγε στο σπίτι όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της 22χρονης και ειδοποίησε την αστυνομία. Μάλιστα, όπως είπε, και η ίδια δέχθηκε επίθεση από τον 28χρονο.

    «Δεν είχαμε δει ποτέ την κοπέλα και το παιδί. Ακούσαμε ουρλιαχτά και είπαμε ότι την σκοτώνει. Πήγα στο σπίτι, χτύπησα την πόρτα και άρχισα να του φωνάζω να ανοίξει. Βγήκε στην πόρτα κι άρχισε να με σπρώχνει. Μου κράτησε τα χέρια με δύναμη και μου έδωσε κουτουλιά» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Είδα την κοπέλα στα τέσσερα και το μωρό κάτω από το κρεβάτι να κλαίει. Ευτυχώς, εκείνη την ώρα ήρθε η αστυνομία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...