Βόλος: Έβαλαν καναπέ πάνω σε πατίνια και «έκοβαν» βόλτες

    Ημερομηνία:

    Το απόγευμα του Σαββάτου (13.04.2025), οι κάτοικοι του Βόλου έγιναν μάρτυρες ενός ιδιαίτερου περιστατικού. Οι νεαροί πήραν έναν καναπέ, τον τοποθέτησαν πάνω σε πατίνια και έκαναν βόλτα στους δρόμους της πόλης, αδιαφορώντας πλήρως για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

    Στην πόλη έχουν τοποθετηθεί ηλεκτρικά πατίνια, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος. Οι δύο νεαροί είχαν μία πρωτότυπη ιδέα, να μην τα χρησιμοποιήσουν με τον κλασικό τρόπο αλλά να πάρουν μία ξύλινη παλέτα και πάνω στην παλέτα να βάλουν έναν καναπέ, μετατρέποντάς τα σε μια «κινητή πλατφόρμα ψυχαγωγίας».

    Όπως αναφέρουν μάρτυρες, το «όχημα» των νεαρών πέρασε τουλάχιστον δύο φορές φανάρια με κόκκινο, προκαλώντας σοκ σε όσους παρακολουθούσαν τη σκηνή, αλλά και κινδύνους για σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

    Το περιστατικό έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις στα social media, ενώ αναμένεται παρέμβαση της Τροχαίας.

    Βόλος: Έβαλαν καναπέ πάνω σε πατίνια και «έκοβαν» βόλτες

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 23/10/2025

    16:30 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 500 Βιέννη 17:00 COSMOTE...

    Με ένα ήλιο κόκκινο ζεστό…

    του Αντώνη Δ. Σκιαθά, Προέδρου Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας “Φυραίνει...

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Πολίτες που έζησαν την κατάσταση με τις φωτιές πρέπει να εξετασθούν πνευμονολογικά

    Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου, προειδοποιεί μέσω της «Πολιτείας»:...

    Κύκλοι της Δημοτικής Αρχής Πάτρας: Η αντιπολίτευση φροντίζει να… απέχει στα δύσκολα

    Εγραψε ο δημοσιογράφος και πρώην άμισθος σύμβουλος του Κώστα...