Βουδαπέστη: Συναγερμός με κοράκια που επιτίθενται σε πολίτες!

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός έχει σημάνει τον τελευταίο καιρό στη Βουδαπέστη καθώς ανεξέλεγκτα κοράκια επιτίθενται σε ανθρώπους, τραυματίζοντάς του μάλιστα σοβαρά.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Nepszava», τα κοράκια είναι επιθετικά από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου όταν υπερασπίζονται τους νεοσσούς τους και για αυτό το λόγο επιτίθενται σε οτιδήποτε θεωρούν ύποπτο.

    Μάλιστα, ένα από τα θύματά τους χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με αιμορραγία στο κεφάλι, ενώ οι αρχές της 13ης περιφέρειας της ουγγρικής πρωτεύουσας έλαβαν αρκετές αναφορές για επίθεση από κοράκι, και έτσι οι υπάλληλοι έπρεπε να στήσουν παγίδες σε πολλά σημεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοκ στα Χανιά: 34χρονη υπέστη ανακοπή σε νυχτερινό μαγαζί – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση

    Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/06) σε νυχτερινό...

    Πάτρα: «Συστήνεται» στους ψηφιακούς νομάδες – Τεχνολογική ανάπτυξη με στήριξη ΕΣΠΑ

    Η Πάτρα αναδεικνύεται σε νέο κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας,...

    Υποβρύχιο και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού επισκέψιμα για το κοινό στο λιμάνι της Πάτρας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Πολιτείας», το λιμάνι της...