Βουλή: Κόντρα Βελόπουλου – Θεοχάρη για τη συμμετοχή Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

    Ημερομηνία:

    Η συμμετοχή του δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου και του υφυπουργού Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη, στη Βουλή όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τον νέο φορολογικό κώδικα.

    Το πολιτικό θερμόμετρο μεταξύ των δύο ανδρών ανέβηκε όταν ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Μητσοτάκης έβαλε στο ψηφοδέλτιο τον κ. Μπελέρη για να κάνει το χατίρι του κ. Ράμα και ανοίγει έτσι την κερκόπορτα στο Κόσσοβο, προδίδοντας τη Σερβία, τη Κύπρο και τη Θράκη. Παράλληλα κατηγόρησε τη ΝΔ για πατριδοκαπηλία υποστηρίζοντας ότι όλη η αγωνία της είναι πώς θα ανασχέσει την εκρηκτική άνοδο της Ελληνικής Λύσης στις ευρωεκλογές ενώ έκανε λόγο για «ψηφοδέλτιο πασαρέλας και celebrities».

    Άμεσα αντέδρασε ο υφυπουργός Οικονομικών που αντέτεινε ότι η πολιτική αγωνία του κ. Βελόπουλου από τη συμμετοχή του κ. Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ είναι ότι θα μείνει με ένα μπεγλέρι και θα βλέπει τις πολιτικές ευκαιρίες να χάνονται.

    «Η κριτική που γίνεται για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, που πραγματικά έχει κάνει αίσθηση από τη στιγμή που παρουσιάστηκε, είναι διότι αγκαλιάζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, έχει ανθρώπους με πολιτική εμπειρία, με νεανικό σφρίγος, έχει γυναίκες και άνδρες, ανθρώπους της προσφοράς, της φιλανθρωπίας, της αγροτιάς, που είναι αναγνωρισμένοι και καταξιωμένοι, ο καθένας στο δικό του χώρο», τόνισε ο κ. Θεοχάρης και προσέθεσε:

    «Αυτό που πραγματικά νοιάζει τον κ. Βελόπουλο, και τον πόνεσε πολιτικά, είναι το γεγονός ότι έχει συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της η ΝΔ, τον ομογενή μας από την Αλβανία, τον Φρέντι Μπελέρη. Έναν άνθρωπο ο οποίος συμβολίζει τα δίκαια του ελληνισμού στην Αλβανία, τους αγώνες και τις μάχες που πρέπει να δίνουμε όλοι μας οι Έλληνες του κέντρου και οι Έλληνες της διασποράς. Έναν άνθρωπο που συμβολίζει την αταλάντευτη πίστη μας και στήριξη μας στο κράτος δικαίου και μεταφέρει την καρδιά της Ευρώπης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρένα Μόρφη: «Η τηλεόραση, μπορεί να σε εγκλωβίσει σε μία εικόνα που δεν είναι αληθινή 100%»

    Για άγνωστες πτυχές του εαυτού της μίλησε η Ρένα Μόρφη,...

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Για την αναστολή της αμερικανικής βοήθειας, θα μιλήσουν την Παρασκευή οι Τραμπ και Ζελένσκι

    Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ και ο Ουκρανός ομόλογός...

    Ντιόγκο Ζότα: Συγκλονιστικό βίντεο – Η Lamborghini στις φλόγες μετά τη σύγκρουση

    Σοκαρισμένος είναι ολόκληρος ο πλανήτης από την είδηση του θανάτου...

    Μουρίνιο για τον θάνατο του Ζότα: Είναι τεράστια αδικία να πεθαίνει κάποιος τόσο νέος

    Συγκλονισμένη είναι η υφήλιος για την τραγική απώλεια του...