Βουλιαγμένη: Σκύλος που ανήκει στην οικογένεια Τσιτσιπά επιτέθηκε και δάγκωσε 13χρονο

    Ημερομηνία:

    Με δαγκωματιές στα χέρια και τα πόδια μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο Υγείας ένας 13χρονος στην περιοχή της Βουλιαγμένης μετά από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από σκύλο ο οποίος ανήκει στην οικογένεια του Στέφανου Τσιτσιπά.

    Όπως καταγγέλλει η μητέρα του ανήλικου, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής ο 13χρονος επέστρεφε με τα πόδια στο σπίτι του επί της οδού Λυκούργου όταν είδε ένα γερμανικό ποιμενικό να του ορμάει και να τον δαγκώνει.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μεγαλόσωμος σκύλος είχε πηδήξει από την περίφραξη του σπιτιού του προτού επιτεθεί στον μαθητή.

    ICECAP

    Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά ενώ οι Αστυνομικοί αρχικά προσήγαγαν την αλλοδαπή, οικιακή βοηθό της οικογένειας του διάσημου τενίστα.

    Στη συνέχεια, ωστόσο, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, ιδιοκτήτης του σκύλου είναι μέλος της οικογένειας του Στέφανου Τσιτσιπά.

    Πηγή: protothema.gr

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μνήμες που χαράζουν και ξεθωριάζουν (αλλά δεν χάνονται) στο πέρασμα του χρόνου

    ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΥ Εκείνη την εποχή, στην περιοχή της πλατείας...

    ΠΑΤΡΑ: «Πολεμικό» κλίμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Σε… πολεμική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο την...