Βουβός πόνος στο τελευταίο χειροκρότημα για την Ειρήνη Παπά – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα φίλοι και συγγενείς στην Ειρήνη Παπά που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη.

    H σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 96 ετών μετά από χρόνια ασθένεια.

    Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις 12,00 το μεσημέρι, στον ιερό ναό του Χιλιομοδίου ενώ η σορός της θα ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού, ακριβώς δίπλα από το σημείο όπου έχουν ταφεί οι γονείς της τους οποίους υπεραγαπούσε.

    Η οικογένειά της έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία, αντί στεφάνων τα χρήματα να διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος» για την στήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες ή στο Σπίτι του Ηθοποιού.

    Στην κηδεία της Ειρήνη Παπά βρέθηκαν συνάδελφοι της ηθοποιοί αλλά και απλός κόσμος που την υπεραγαπούσε.

    Ο ανιψιός της Μανούσος Μανουσάκης ήταν από πολύ νωρίς στον ιερό ναό, στον οποίο παρευρέθηκαν ακόμα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η Άννα Παναγιωταρέα, ο ανιψιός της Αίας Μανθόπουλος, ο Γιώργος Βογιατζής, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Ιωάννης Μελλισανίδης και πολλοί άλλοι.

    Βουβός πόνος στο τελευταίο χειροκρότημα για την Ειρήνη Παπά – ΦΩΤΟ Βουβός πόνος στο τελευταίο χειροκρότημα για την Ειρήνη Παπά – ΦΩΤΟ

     

    Βουβός πόνος στο τελευταίο χειροκρότημα για την Ειρήνη Παπά – ΦΩΤΟ Βουβός πόνος στο τελευταίο χειροκρότημα για την Ειρήνη Παπά – ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...