Είναι οι δυο καλόγριες Marizele Cassiano και Marisa de Paula που έχουν γίνει το απόλυτο viral λίγο μετά την παρουσίαση μιας απροσδόκητης χορευτικής παράστασης κατά τη διάρκεια ενός καθολικού τηλεοπτικού προγράμματος.
Μάλιστα ο παρουσιαστής, ο διάκονος Giovani Bastos, συμμετείχε και εκείνος μιμούμενος τις χορευτικές κινήσεις της αδελφής Marisa de Paula. Η καλόγρια, Μαριζελε Κασσιανο ανέφερε πως: “Αυτή η στιγμή ήταν πολύ αυθόρμητη, γιατί με την αδερφή Mαρίσα, αν ξεκινήσεις ένα τραγούδι , εκείνη θα χορέψει. Και έχω συνηθίσει να τραγουδάω, οπότε για εμάς ήταν πολύ απλό, αυθόρμητο και ταυτόχρονα πολύ περίεργο να δούμε ότι έγινε viral ακόμα και εκτός Βραζιλίας“.

Οι δυο καλόγριες είναι αφιερωμένες σε νέους που παλεύουν με τον εθισμό στα ναρκωτικά. Λένε ότι η μουσική ήταν ένα ισχυρό εργαλείο για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη.
Μάλιστα, η Μαριζελε Κασσιανο συνέχισε λέγοντας πως: “Το beatboxing, ο χορός και τα ίδια τα τραγούδια, είναι εργαλεία που χρησιμοποιεί ο Θεός για να φτάσει στις καρδιές των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Και λειτουργεί! Είναι όμορφο να το βλέπεις“.
Το βίντεο της εμφάνισής τους είδαν εκατομμύρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Βραζιλία αλλά και στο εξωτερικό, ενώ η αδελφή Μαρίσα δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, η αδελφή Μαριζέλε έχει ξεπεράσει τους 100.000 ακολούθους μετά την εμφάνιση στο εκκλησιαστικό πρόγραμμα.