Βραζιλία: Σκότωσε τη γυναίκα του για βίντεο που ανέβασε στο TikTοk

    Ημερομηνία:

    Μια 35χρονη γυναίκα απο τη Βραζιλία, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της με αφορμή διαφωνία που είχαν για βίντεο που αναρτούσε στο TikTok.

    Η 35χρονη Eliane Ferreira Siolin, έπεσε θύμα της ζήλιας του  41χρονου Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi, ο οποίος πυροβόλησε 14 φορές την γυναίκα του μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

     

    Το περιστατικό συνέβη στις 24 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια οικογενειακού μπάρμπεκιου στην πόλη Πόντα Πόρα της Βραζιλίας.

    βραζ1_2

    Τα πτώματα τους βρέθηκαν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους με τις αρχές να διαπιστώνουν πως το σώμα της άτυχης γυναίκας έφερε τραύματα από 14 σφαίρες και του συζύγου της από μια στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκε και το πιστόλι του εγκλήματος. Η 6χρονη κόρη τους που έγινε μάρτυρας του τραγικού περιστατικού μεταφέρθηκε σε σπίτι συγγενών.

    Η Ελιάν είχε πάνω από 58.000 ακόλουθους στο TikTok και όπως αναφέρουν συγγενείς αλλά και γείτονες του ζευγαριού, οι τσακωμοί τους για τις αναρτήσεις της 35χρονης ήταν συχνοί.

    βραζ3_2

     

    INFLUÊNCIADORA FAMOSA ELIANE FERREIRA SIOLIN É MORTA COM 17 TIROS

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρία σημάδια που αποκαλύπτουν ότι αυτή η σχέση είναι τοξική

    Ο τρόπος που σκεφτόμαστε επηρεάζει το πώς αισθανόμαστε κι...

    Sex Τhoughts: Τι σκέφτονται οι Αντρες μετά το Σεξ

    Τι σκέφτεται ο άντρας μετά το σεξ είτε όταν...

    Οι ερωτικές σκηνές στο Χόλιγουντ – Πώς γυρίζονται και τι έχει να αντιμετωπίσει ένας ηθοποιός

    Ενώ οι ερωτικές σκηνές σε μία ταινία δεν φαντάζουν μεγάλη υπόθεση,...

    Παράξενα φαινόμενα: Νομίζετε ότι κάποιος είναι μαζί σας στο δωμάτιο; Δείτε τι σας συμβαίνει

    Είναι πολλές φορές που είστε μόνοι σας στο σπίτι,...