Βρετανία: Ανοίγει η συζήτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό

    Ημερομηνία:

    Ανοίγει η συζήτηση για υποχρεωτικό εμβολιασμό στη Βρετανία, αρχής γενομένης στους εργαζόμενους των οίκων ευγηρίας και των κλινικών αποκατάστασης και φροντίδας.

    Σύμφωνα με τον Βρετανό υπουργό Υγείας, Ματ Χάνκοκ, η Αγγλία θα επιδιώξει να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στα εν λόγω στελέχη, μια κίνηση που ενδέχεται να προκαλέσει αντιδράσεις από ορισμένους εργαζόμενους που διστάζουν να εμβολιαστούν.

    «Αποφασίσαμε να προωθήσουμε αυτήν την πρόταση για να προστατεύσουμε τους φιλοξενούμενους, η συντριπτική πλειονότητα του προσωπικού στα κέντρα φροντίδας εμβολιάζεται, αλλά όχι όλοι, επομένως θα προωθήσουμε νέα μέτρα», δήλωσε ο Χάνκοκ στο κοινοβούλιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας φιλοξενεί τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

    Η καρδιά της ελληνικής επιχειρηματικότητας θα χτυπά στην Πάτρα...

    Η Ολυμπιακή Φλόγα διέσχισε τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου στη διαδρομή της

     Μία διαδρομή δυνατών συμβολισμών και κοινωνικών μηνυμάτων Είκοσι ένα χρόνια...

    Σάλος στην Τουρκία για οδηγό λεωφορείου που άφησε το τιμόνι και το έριξε στον… χορό με οπαδούς της Αντάλιασπορ – Δείτε βίντεο

    Σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία το βίντεο που δείχνει οδηγό λεωφορείου που μετέφερε οπαδούς της Αντάλιασπορ να...