Βρετανία: Από πνευμονία πάσχει η Καμίλα – Γιατί οι γιατροί συνέστησαν να μην παραστεί στην Horse Guards Parade

    Ημερομηνία:

    Η βασίλισσα Καμίλα αποκάλυψε σε καλεσμένους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στην Βρετανία, ότι πάσχει από πνευμονία.  Το Παλάτι μέχρι τώρα περιέγραφε την ασθένεια της Καμίλα ως μια δυσάρεστη ιογενή λοίμωξη του θώρακα -που είναι- αλλά η βασίλισσα αποφάσισε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σήμερα για να εξηγήσει γιατί δεν ήταν παρούσα στο Horse Guards Parade.

    Δεν νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και έχει τελειώσει τη φαρμακευτική αγωγή, αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της κόπωσης.  Η βασίλισσα δεν παρέστη στην υπαίθρια τελετή (παρέλαση) Horse Guards Parade, γιατί οι γιατροί της την συμβούλευσαν να πάρει περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει.

    Αντ’ αυτού, έφτασε στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ λίγο νωρίτερα, χαρίζοντας ένα χαμόγελο καθώς βγήκε από το αυτοκίνητό της στη Μεγάλη Είσοδο. Η Καμίλα, 77 ετών, περίμενε τον εμίρη του Κατάρ και την σύζυγό του στο εσωτερικό, στο ζεστό περιβάλλον της Μεγάλης Αίθουσας, ενώ η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια περίμενε τον εμίρη έξω.

    Η Καμίλα προσβλήθηκε από τη λοίμωξη στο στήθος της μετά το μακρινό ταξίδι στην Αυστραλία και τη Σαμόα και έκτοτε ανέστειλε την παρουσία της σε μια σειρά από υποχρεώσεις, συμπεριλαμβανομένης της βασιλικής παράστασης Variety Performance, της πρεμιέρας του Gladiator II και της τελετής για την Ημέρα Μνήμης στο Κενοτάφιο.

    Βρετανία: Από πνευμονία πάσχει η Καμίλα – Γιατί οι γιατροί συνέστησαν να μην παραστεί στην Horse Guards Parade

    Περίμενε μέσα για να υποδεχτεί τους καλεσμένους της.

    Περίπου την ίδια ώρα στο Horse Guards Parade, ο Κάρολος υποδέχτηκε τους Καταριανούς σε μια τελετή λαμπρότητας και μεγαλοπρέπειας. Μια τιμητική φρουρά σχηματίστηκε από το 1ο Τάγμα Ουαλικής Φρουράς που περίμενε σε δύο σειρές για επιθεώρηση.

    Η επίσημη εμφάνιση της Κέιτ

    Βρετανία: Από πνευμονία πάσχει η Καμίλα – Γιατί οι γιατροί συνέστησαν να μην παραστεί στην Horse Guards Parade

    Νωρίτερα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ,  και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν υποδεχθεί τον σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θάνι και την πρώτη από τις τρεις συζύγους του, τη σεΐχα Τζαουάχερ.

    Η Κέιτ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ υποδέχθηκαν τον σεΐχη  εκ μέρους του βασιλιά Καρόλου Γ’,  στο Λονδίνο.

    Οι σημερινές εκδηλώσεις σηματοδοτούν την έναρξη μιας πιο πολυάσχολης εβδομάδας για την Κέιτ, η οποία θα φιλοξενήσει την Παρασκευή την ετήσια λειτουργία των χριστουγεννιάτικων κάλαντων, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις παραιτήθηκαν, ένας κάνει πως δεν ξέρει τίποτα

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη* Οι παραιτήσεις Βορίδη και των τριών υφυπουργών...

    ΠΑΤΡΑ: Εικόνες ντροπής στη Νεάπολη Ζαρουχλεϊκων – ΦΩΤΟ

    Απόγνωση για την εικόνα της γειτονιάς τους και στη...

    Ολυμπιακός: Ειλημμένη απόφαση για πώληση του Μουζακίτη, γράφει το ΑΠΕ

    Ο Χρήστος Μουζακίτης δεν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού την αγωνιστική περίοδο...

    Μεσσηνία: Έστησαν… γλέντι μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα – Διατάχτηκε Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση

    Βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας κύμα...