Βρετανία: Εικόνες πανικού στα σούπερ μάρκετ – Άδειασαν τα ράφια με τα εμφιαλωμένα νερά

    Ημερομηνία:

    Πανικός επικρατεί σε σούπερ μάρκετ στη Βρετανία λόγω των προβλημάτων ξηρασίας και του καύσωνα. Οι Βρετανοί σπεύδουν στα καταστήματα και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανεβάζουν χρήστες του Twitter σε πολλά από αυτά, τα ράφια με τα εμφιαλωμένα νερά έχουν αδειάσει.

     

    Φλίγκος

    Οι καταναλωτές πανικόβλητοι αγοράζουν μαζικά εμφιαλωμένο νερό, ενώ την ίδια ώρα οι Υπηρεσίες Ύδρευσης καλούν τους πολίτες να περιορίσουν τη διάρκεια των ντους, να ποτίζουν με τα αποπλύματα τα φυτά τους και να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους σκονισμένα.

     

    Καθώς η Βρετανία χθες ήταν αντιμέτωπη με πολύ υψηλές θερμοκρασίες  υποκαταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Aldi στο Λονδίνο ανήρτησαν πινακίδες με τις οποίες ενημέρωναν τους πελάτες τους ότι μόνον έως πέντε μπουκάλια εμφιαλωμένου νερού μπορούν να αγοράσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Γιατί δεν γίνεται ούτε ένα χειρουργείο σε ιδιωτικό Νοσοκομείο; Υπόθεση… μυστήριο!

    Τι μάθαμε; Πώς ενώ υπήρχαν παράπονα από Νοσοκομεία για...

    Στον Ερύμανθο με τον γιο του ο Γιώργος Βελισσάρης

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b5%cf%81%cf%8d%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b8%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%82-%ce%b2/

    Κατηγορητήριο Μ. Καρυστιανού: Η Διπλή Προδοσία του Μητσοτάκη – Σινά και Τέμπη

    Για πρώτη φορά στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας, 39...