Βρετανία: Σωφρονιστική υπάλληλος έκανε twerking για κρατούμενο και απολύθηκε

    Ημερομηνία:

    Με την απόλυσή της «πλήρωσε» μια σωφρονιστική υπάλληλος στη Βρετανία το twerking που έκανε για κρατούμενο σε φυλακή.

    Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες – αν και το περιστατικό συνέβη το 2022 – φαίνεται η σωφρονιστική υπάλληλος να κινεί αισθησιακά τα οπίσθιά της ενώ ο κρατούμενος της φωνάζει «δείξε μου αυτόν τον κ…ο».

    Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βρετανίας ο κρατούμενος για τον οποίο έκανε twerking η σωφρονιστική υπάλληλος είναι ένας ράπερ.

    Στον διάλογο που ακούγεται, ο ίδιος λέει «ναι, δείξε μου αυτόν τον κ…ο», με την σωφρονιστική υπάλληλο να ανταποκρίνεται και τον ράπερ να πανηγυρίζει «ναι, ναι».

    Το περιστατικό σημειώθηκε στη φυλακή HMP Forest Bank, την οποία, σύμφωνα με την Daily Mail, διαχειρίζεται η γαλλική εταιρεία Sodexo.

    Εκπρόσωπος της φυλακής δήλωσε «έχουμε μηδενική ανοχή σε απρεπείς συμπεριφορές που υπονομεύει την περίπλοκη εργασία των σωφρονιστικών υπαλλήλων για να διατηρήσουν την δημόσια ασφάλεια. Όποιος υπονομεύει αυτή τη δημόσια εμπιστοσύνη ενώ έχει θέσει ευθύνης, θα αντιμετωπίζεται σκληρά».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...