Ξεχωριστό το καλοκαίρι για την πατρινή Ελενα Χαντζή

Ημερομηνία:

Ήταν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι για την Πατρινή παίκτρια βόλεϊ Έλενα Χαντζή αυτό που πέρασε.

Η νεαρή αθλήτρια σάρωσε μαζί με την συμπαίκτρια της Διονυσία Ματίου όλα τα τουρνουά που συμμετείχε στο φετινό καλοκαίρι στο beach volley, φτάνοντας ως αποκορύφωμα να πάρει την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα master που έγινε στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης πριν από μερικές ημέρες.

Η ακραία που ξεκίνησε την καριέρα της από την ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας Πατρών αγωνίστηκε για δεύτερη χρονιά σε ένα πρωτάθλημα master και ήταν η πρώτη φορά που πήρε μετάλλιο.

Όνειρο της είναι να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην εθνική ομάδα beach volley. Σε ότι αφορά το βόλεϊ στο τερέν και όχι στην άμμο, φέτος πήρε μεταγραφή από τον Αίαντα Ευόσμου, στον Ιωνικό Νίκαιας.

Η ίδια είναι φοιτήτρια Γεωλογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και παράλληλα έχοντας ευρείς ορίζοντες έχει πάρει και δίπλωμα ζαχαροπλαστικής.

Κάνει καρφώματα «λουκούμι» με λίγα λόγια στην άμμο…

Έλενα Χαντζή - Η Πατρινή που φέτος σάρωσε τα πάντα στο beach volley

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Νεκρός μέσα στο ιατρείο του βρέθηκε γνωστός γυναικολόγος

Νεκρός μέσα στο ιατρείο του στην Ιστιαία Ευβοίας εντοπίστηκε...

Πάτρα: Το Robots@UP ανοίγει τις πόρτες του σε νέους μικρούς ρομποτιστές

Νέους μικρούς ρομποτιστές ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη φετινή ακαδημαϊκή...

Αντιδρούν οι εφοριακοί σε Αχαΐα, Ηλεία, Κεφαλονιά και Ζάκυνθο – Στάση εργασίας στις 5 Νοεμβρίου

Την αντίθεσή τους στα σχέδια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων...