Ξεκαθαρίζει τη Μ. Δευτέρα η επανεκκίνηση στις μικρότερες κατηγορίες

    Ημερομηνία:

    Τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να ληφθεί απόφαση από την επιτροπή λοιμωξιολόγων σχετικά με τις λοιπές κατηγορίες που είναι να βρεθούν σε δράση. Αυτό έγινε γνωστό με σχετική ανάρτηση από την ΓΓΑ.

    Μεταξύ των πρωταθλημάτων όπου υπάρχει αίτημα για να ξεκινήσουν οι προπονήσεις είναι αυτά των υποδομών της Super League στο ποδόσφαιρο, της Β’ και Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, της Β’ και Γ’ Εθνικής σε επίπεδο ανδρών στο μπάσκετ, Α2 βόλεϊ ανδρών και γυναικών και οι κατηγορίες του χάντμπολ, Α2 και Β’ εθνική ανδρών και Α2 γυναικών.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΓΓΑ έχει ως εξής:

    Σε συνέχεια της σημερινής συνεδρίασης της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Eκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», τα αιτήματα του Υφυπουργείου Αθλητισμού για επανέναρξη αθλητικών δραστηριοτήτων -μεταξύ θεμάτων και άλλων Υπουργείων, που λόγω χρόνου δεν κατέστη δυνατόν να ολοκληρωθεί η εξέτασή τους- θα συζητηθούν τελικά τη Μεγάλη Δευτέρα.

    Επισημαίνεται ότι μεταξύ των αιτημάτων είναι:

    Εγκριση χρήσης των self test και στον αθλητισμό.

    Εναρξη προπονήσεων των αθλητών αναπτυξιακών κατηγοριών και των Ακαδημιών, με την ίδια μεθοδολογία και ρυθμίσεις με τις οποίες ηλικιακά επιστρέφουν και συμμετέχουν στις σχολικές τους διαδικασίες.

    Εναρξη προπονήσεων για:

    -Ποδόσφαιρο, στις ηλικιακές κατηγορίες Κ19 και Κ17 των ομάδων της Super League

    -Ποδόσφαιρο, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική γυναικών

    -Μπάσκετ, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική ανδρών

    -Βόλεϊ, στην κατηγορία Α2 (Pre League) ανδρών και γυναικών

    -Χάντμπολ στις κατηγορίες Α2 και Β’ εθνική ανδρών και Α2 εθνική γυναικών.

    – Αδεια διεξαγωγής ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο.

    – Κατάρτιση οδικού χάρτη ανοίγματος Γυμναστηρίων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 22 -7 -2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας σύζυγο,μητέρα,αδελφή  & θεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ  ΣΥΖ.  ΑΝΔΡ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ:...

    Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ηλία Θεοδωρόπουλο

    Συνάντηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τον...

    Η Ελλάδα vs Τουρκία: Ποιος είναι πιο ισχυρός στρατιωτικά; ΠΙΝΑΚΑΣ

    Σε επίπεδο ενεργού προσωπικού, η Τουρκία διατηρεί μια από...