Ξέσπα ο Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι βόθροι…»

Ημερομηνία:

Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στο Enjoy, αναφέρθηκε στα όρια που έχει μπει πλέον στη σάτιρα λόγω του politically correct και των αναρτήσεων στο διαδίκτυο.

PHILOXENIA

Σήμερα μπορεί να γίνει σάτιρα με τα τόσα politically correct;

Σήμερα δεν μπορείς να κάνεις σάτιρα λόγω των χορηγών. Το βλέπεις στο ίντερνετ αυτό. Οι χορηγοί δίνουν πολλά λεφτά στο ίντερνετ, αλλά ελέγχουν τι θα πεις. Οι διαφημιστικές σου λένε ότι δεν πρέπει να εκτεθείς και σε περιορίζουν θεματολογικά. Το σου λένε δηλαδή; Πάρε διαφημίσεις που σου χρειάζονται για να ζήσεις, αλλά κι εσύ πρέπει να φερθείς ανάλογα. Οπότε αυτούς που πάνε να αναπτυχθούν στη σάτιρα τους βάζουν σε ένα πολυτελές φυτώριο. Αλλά εγώ είμαι αρκετά μεγάλος για να γίνω φυτό… σε φυτώριο! Δεν γίνεται!

Γράφεις κάτι στο διαδίκτυο και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποια σχόλια είναι αληθινά και ποια εγκάθετα. Πιστεύω ότι τα πρώτα είκοσι σχόλια τα γράφει ένας στρατός, ώστε να δημιουργούν κλίμα όταν τα διαβάσεις. Υπάρχει αφανής στρατός που κάνει αφανή δουλειά. Αλλά είναι η ώρα να καταλάβουμε αυτά τα στρατεύματα που κάνουν αυτή τη βρωμερή δουλειά.

Μην τα πιστεύετε όλα αυτά που γράφονται σαν σχόλια. Δεν είναι ο κόσμος τόσο χυδαίος. Δεν γίνεται να υπάρχουν τόσοι βόθροι. Κι αν υπάρχουν τόσοι, πού ακριβώς είναι; Πού είναι αυτά τα σπίτια; Μα δεν μπορούν στην Ελλάδα να υπάρχουν τόσοι βόθροι. Έχω ασχοληθεί με το θέμα και το έχω ερευνήσει… Όταν διαβάζεις εγκάθετα μηνύματα πρέπει να μην αγχωθείς, να χαλαρώσεις, να αφήσεις να περάσουν τα πρώτα τριάντα και μετά θα δεις την πραγματικότητα στα παρακάτω σχόλια.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πέθανε ο Ράτκο Μλάντιτς, ο «χασάπης της Βοσνίας» που καταδικάστηκε για τη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα

Ο πρώην στρατιωτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράτκο Μλάντιτς,...

ΣΟΨΥ Πάτρας: Κοντά στην απόκτηση μόνιμης στέγης

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του Συλλόγου Οικογενειών...

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας Γιώργος Ντίνος υποδέχθηκε τον Ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέο

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αιγιαλείας κ. Γιώργος Ντίνος υποδέχθηκε...

ΥΠΑΑΤ: 1,56 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους της Δυτικής Ελλάδας για απώλεια εισοδήματος

Σε μια ακόμη ουσιαστική κίνηση στήριξης της ελληνικής κτηνοτροφίας...