Xωρίς e-food την Παρασκευή και στην Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Το Συνδικάτο Διανομέων-Ντελιβεράδων Ν. Αχαΐας καταγγέλλει εκ νέου τη διοίκηση της E food ότι «συνεχίζει να εκβιάζει τους διανομείς να επιλέξουν το «συνεργατικό» μοντέλο εργασίας, διαμορφώνοντας το πρόγραμμα εργασίας αποκλειστικά στις δικές της ανάγκες και ήδη το πρόβλημα είναι μεγάλο, πολλοί διανομείς αναγκάζονται να παραιτηθούν από την άλλη εργασία τους ή γίνονται freelancers.»

    Οι εργαζόμενοι προανήγγειλαν νέα 24ωρη απεργία για αύριο Παρασκευή με συγκέντρωση και μοτοπορεία στις 3 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας με αιτήματα:
    1. Να ανακαλέσει στην απόφαση για κατάργηση του δικαιώματος των διανομέων να ορίζουν το πρόγραμμα τους .
    2. Να επανέλθουν οι προσλήψεις μισθωτών με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα με παράλληλη διακοπή νέων συμβάσεων freelancers.
    3. Να δοθεί το δικαίωμα σε όσους εργαζόμενους με 4ωρη απασχόληση το επιθυμούν να τροποποιήσουν τη σύμβαση τους σε πλήρους απασχόλησης.
    4. Να συμφωνηθεί βάσει νόμου δίκαιη αποζημίωση καυσίμων σύμφωνα με τα πραγματικά χιλιόμετρα που διανύουμε ανεξαρτητοποιημένη από οποιαδήποτε αξιολόγηση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ferrari: Ένα ιστορικό βήμα για τη θρυλική μάρκα

    Τα αποκαλυπτήρια του πρώτου ηλεκτρικού μοντέλου της Ferrari θα έρθουν σε...

    Νίκος Αποστολόπουλος για Άγγελο Μπράτη: «Δεν είμαι τοξικός, είπα αυτό που πιστεύω»

    Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Νίκος Αποστολόπουλος το...

    Πάτρα: Εντονες συζητήσεις για τον γνωστό αθλητή που ήταν μεθυσμένος και τράκαρε στην Ακτή Δυμαίων

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83/

    Πάτρα: Εσπερινός και Λιτανεία στον Αγιο Γεώργιο Μιντιλογλίου – φωτό

    Eγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Τάκης Αντωνόπουλος: Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Πανηγυρικός...