Xωρίς e-food την Παρασκευή και στην Αχαΐα

Ημερομηνία:

Το Συνδικάτο Διανομέων-Ντελιβεράδων Ν. Αχαΐας καταγγέλλει εκ νέου τη διοίκηση της E food ότι «συνεχίζει να εκβιάζει τους διανομείς να επιλέξουν το «συνεργατικό» μοντέλο εργασίας, διαμορφώνοντας το πρόγραμμα εργασίας αποκλειστικά στις δικές της ανάγκες και ήδη το πρόβλημα είναι μεγάλο, πολλοί διανομείς αναγκάζονται να παραιτηθούν από την άλλη εργασία τους ή γίνονται freelancers.»

PHILOXENIA

Οι εργαζόμενοι προανήγγειλαν νέα 24ωρη απεργία για αύριο Παρασκευή με συγκέντρωση και μοτοπορεία στις 3 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας με αιτήματα:
1. Να ανακαλέσει στην απόφαση για κατάργηση του δικαιώματος των διανομέων να ορίζουν το πρόγραμμα τους .
2. Να επανέλθουν οι προσλήψεις μισθωτών με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα με παράλληλη διακοπή νέων συμβάσεων freelancers.
3. Να δοθεί το δικαίωμα σε όσους εργαζόμενους με 4ωρη απασχόληση το επιθυμούν να τροποποιήσουν τη σύμβαση τους σε πλήρους απασχόλησης.
4. Να συμφωνηθεί βάσει νόμου δίκαιη αποζημίωση καυσίμων σύμφωνα με τα πραγματικά χιλιόμετρα που διανύουμε ανεξαρτητοποιημένη από οποιαδήποτε αξιολόγηση.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σούπερ μάρκετ: Δεύτερο κύμα μειώσεων στις τιμές – Ποια προϊόντα μπαίνουν στη λίστα

Ανοίγει ο δρόμος για τη δεύτερη φάση της Εθνικής...

Συναγερμός στην ΕΕ για τις απάτες στα social media

Την ώρα που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν μετατραπεί...

Έρχεται το ψηφιακό ευρώ: Μπαίνει στο Wallet και κηρύσσει πόλεμο στο δολάριο και τα cryptos

Οι χώρες της Ευρωζώνης, ανάμεσά τους και η Ελλάδα,...