Υδατοδρόμιο και στο Αίγιο

    Ημερομηνία:

    Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μεγαλώνει το παζλ του δικτύου υδατοδρομίων της δραστικά με την τελευταία ανάθεση για αδειοδότηση των υποδομών λειτουργίας υδροπλάνων σε Ερμιόνη, Μονεμβασιά, Γύθειο και Παράλιο Aστρος, όπως ανακοίνωσε χθες  Πέμπτη 21/09/2023, η Hellenic Seaplanes.

    Σημειώνεται ότι στην Πελοπόννησο, η Καλαμάτα και η Κυλλήνη έχουν αδειοδοτηθεί και έχουν ξεκινήσει οι κατασκευές των υποδομών για την εξασφάλιση των αδειών λειτουργίας τους, ενώ Ναύπλιο, Νέα Κίος και λίμνη Τάκα είναι στην τελική φάση αδειοδότησης τους.

    Η Hellenic Seaplanes έχει σχεδιάσει την επιχειρησιακή λειτουργία σε επιπλέον 12 προορισμούς (υδατοδρόμια και υδάτινα πεδία) στην Πελοπόννησο μεταξύ των οποίων είναι το Κατάκολο, η Πύλος, η Ελαφόνησος, το Ξυλόκαστρο, η Λίμνη Καϊάφα, το Αίγιο, η Επίδαυρος και η Κόρινθος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς ο πεζόδρομος της Μαιζώνος – Τοποθετήθηκαν δένδρα (φωτο)

    Συνεχίζεται με γρήγορο ρυθμό, από τους εργαζόμενους των αρμοδίων...

    ΑΧΑΪΑ: Η βράβευση Φραγκονικολόπουλου από το Υπουργείο Εσωτερικών

    Ο Δήμος Αιγιαλείας παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου, δύο σημαντικά...

    Φρίκη: Της έσπασε το λαιμό όταν του είπε ότι θα τον άφηνε!

    Συνολικά χρειάστηκαν μόλις 27 λεπτά οι ένορκοι για να...

    Καρδίτσα: Λύκος μπήκε σε ποιμνιοστάσιο και σκότωσε 20 πρόβατα (φωτο)

    Μπροστά σε ένα σκληρό θέαμα βρέθηκε κτηνοτρόφος στην περιοχή...