Υπόθεση 45χρονου αστυνομικού της Βουλής: Τι έδειξε η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στη σύζυγό του

    Ημερομηνία:

    Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 45χρονου αστυνομικού της Βουλής, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης κατηγορούμενος για τους βιασμούς και την κακοποίηση των παιδιών και της συζύγου του.

    Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, ολοκληρώθηκε και τα αποτελέσματα είναι αποκαλυπτικά.

    Σύμφωνα με το Star, η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του διορισμένου ψυχιάτρου βρίσκεται ήδη στα χέρια του ανακριτή. Σε αυτή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η μητέρα δεν έχει σοβαρό ψυχιατρικό πρόβλημα, αλλά μία διαταραχή.

    Το συμπέρασμα ανοίγει τον δρόμο για την κλήτευση της μητέρας, άγνωστο με ποια ιδιότητα, καθώς η ίδια στις δύο καταθέσεις της αποκάλυψε και δική της συμμετοχή στα όσα γίνονταν στο σπίτι επί οκτώ χρόνια σε βάρος των τεσσάρων από τα πέντε παιδιά της.

    Αυτό που αναμένεται τώρα είναι να καταθέσουν νέοι μάρτυρες στον ανακριτή, ενώ θα παραδοθούν και οι δύο εκθέσεις από τους δύο ψυχιάτρους και τους τεχνικούς συμβούλους που όρισαν οι δύο πλευρές, αστυνομικού και μητέρας.

    Η μητέρα, πάντως, χθες επισκέφθηκε και τον μικρότερο γιο της που είναι μόλις 2 ετών, αφού είχε κάνει αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων και δόθηκε το «πράσινο φως». Το μόνο παιδί που δεν έχει δει ακόμα είναι ο μεγάλος της γιος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανακαλύφθηκε νέος δεινόσαυρος και πήρε το όνομα γυναίκας θρύλου της ιστιοπλοΐας

    Στην ανακάλυψη ενός νέου δεινόσαυρου προχώρησε ο παλαιοντολόγος του Πανεπιστημίου του...

    Συνεχίζεται το θρίλερ για την Ουκρανία – Τραμπ: Σε δυο βδομάδες θα ξέρουμε αν θα υπάρξει ειρήνη – Ο Ζελένσκι επιτίθεται στον Πούτιν, που...

    Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει τις διπλωματικές προσπάθειες...

    Καιρός: Ανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία στην Πάτρα

    Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα Παρασκευή στην Πάτρα. Σύμφωνα...