Ζάκυνθος: «Μου έφαγε το παιδί μου» είπε ο πατέρας μετά τη φονική επίθεση του πίτμπουλ

    Ημερομηνία:

    Σοκαρισμένη η Ζάκυνθος από τον θάνατο 2χρονου στο χωριό Άγιος Λέοντας, έπειτα από επίθεση σκύλου της οικογένειας, ράτσας πιτ μπουλ.

    «Με φώναξε η κόρη μου η μικρή και έτρεξα γρήγορα, αυτό θυμάμαι μόνο. Πάει το παιδάκι μου» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του παιδιού στον Alpha.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το ζευγάρι που έχει άλλα δύο παιδιά, είχε φύγει για να πάει να αγοράσει προμήθειες για το σπίτι και όταν γύρισε λίγο μετά το μεσημέρι, ο μικρός διέφυγε της προσοχής και πήγε προς το δέντρο που ήταν δεμένο το πιτ μπουλ, το οποίο του επιτέθηκε, προκαλώντας βαρύτατα τραύματα.

    «Ο σκύλος ήταν αδέσποτος, τον είχαν πετάξει και το πήραμε γιατί φώναζαν στο χωριό ότι θα φάει τα ζώα. Το πήρα εγώ για να έχει κάπου να μείνει και αυτό μου έφαγε το παιδί μου. Το παιδί μου με είδε, μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια του» πρόσθεσε ο πατέρας του παιδιού.

    Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να το επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοκαριστικό τροχαίο: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες έπειτα από σύγκρουση με άλλο όχημα

    Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα Ι.Χ. τα ξημερώματα στο Παλαιό...

    Πάτρα: Το μήνυμα του Χαράλαμπου Μπονάνου για την εορτή Αγίου Νικολάου – φωτο

    Με αφορμή την χθεσινή γιορτή ο αν. Περιφερειάρχης Χαράλαμπος...

    5 φάρμακα στα οποία γίνεται κατάχρηση – Η ειδικός προειδοποιεί για τους κινδύνους

    Πολλοί άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι για χρόνια σε φάρμακα που...

    Τι ξέχασαν οι επιβάτες στα ταξί το 2025;

    Στην ευρωπαϊκή κατάταξη, η Ελλάδα βρίσκεται φέτος στην 4η θέση...