Ζαμπονοτυρόπιτα στην τοστιέρα με τορτίγια

    Ημερομηνία:

    Ποιος είναι ο λόγος που όλοι οι σεφ και οι μεγάλοι μάγειρες, όταν είναι να μαγειρέψουν, μόνο, για τον εαυτό τους, αρκούνται απλώς, να πετάξουν, ένα τοστ στην τοστιέρα;

    Η κούραση, η πείνα και η ανάγκη για γρήγορο φαγητό.

    Οι πίτες στην τοστιέρα, είναι trend και ανάλογα με την διαχείριση που θα τους κάνουμε μπορούν να σερβιριστούν, όλες τις ώρες της ημέρας.

    Μπορούμε να τις σερβίρουμε σε λίγα λεπτά στο τραπέζι του brunch με λίγη πράσινη σαλάτα, όπως προτείνω να κάνετε με αυτή τη ζαμπονοτυρόπιτα express.

    Υλικά: 

    • 2 τορτίγιες
    • 1 αυγό
    • 50 ml. γάλα
    • αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
    • 100 γρ. κασέρι σε κυβάκια
    • 100 γρ. ζαμπόν σε κυβάκια

    Εκτέλεση:

    Κόβουμε τις τορτίγιες σαν ταλιατέλες.

    Σε μπολάκι ανακατεύουμε το αυγό με το γάλα και τα καρυκεύματα.

    Ρίχνουμε στο μείγμα του αυγού τη ρίγανη, το ζαμπόν και το τυρί.

    Προσθέτουμε και τις τορτίγιες και ανακατεύουμε να βραχούν από το μείγμα.

    Ζεσταίνουμε την τοστιέρα.

    Απλώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα, και τοποθετούμε στο κέντρο το μείγμα, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα, με σπάτουλα σιλικόνης.

    Κλείνουμε σε «φακελάκι» και το ψήνουμε στην τοστιέρα για 15΄.

    Σερβίρουμε λίγη κέτσαπ και πράσινη σαλάτα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σεξ από το πρώτο ραντεβού: Πώς άλλαξαν οι κανόνες στις σχέσεις και στο dating

    Κάποτε το σεξ από το πρώτο ραντεβού θεωρούνταν σχεδόν...

    ΚΚΕ: Κατάθεση στεφάνων στην παλιά Ασφάλεια Πατρών

    Κατάθεση στεφάνων στο χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου...

    Τι έγινε στη δίκη για το Πολυτεχνείο: Οι «δύο ξένοι», τα Dunhill του Ντερτιλή και ο εκτελεστής με το τσιγάρο

    Η δίκη για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, τον Νοέμβριο του...