Ζαμπονοτυρόπιτα στην τοστιέρα με τορτίγια

    Ημερομηνία:

    Ποιος είναι ο λόγος που όλοι οι σεφ και οι μεγάλοι μάγειρες, όταν είναι να μαγειρέψουν, μόνο, για τον εαυτό τους, αρκούνται απλώς, να πετάξουν, ένα τοστ στην τοστιέρα;

    Η κούραση, η πείνα και η ανάγκη για γρήγορο φαγητό.

    Οι πίτες στην τοστιέρα, είναι trend και ανάλογα με την διαχείριση που θα τους κάνουμε μπορούν να σερβιριστούν, όλες τις ώρες της ημέρας.

    Μπορούμε να τις σερβίρουμε σε λίγα λεπτά στο τραπέζι του brunch με λίγη πράσινη σαλάτα, όπως προτείνω να κάνετε με αυτή τη ζαμπονοτυρόπιτα express.

    Υλικά: 

    • 2 τορτίγιες
    • 1 αυγό
    • 50 ml. γάλα
    • αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
    • 100 γρ. κασέρι σε κυβάκια
    • 100 γρ. ζαμπόν σε κυβάκια

    Εκτέλεση:

    Κόβουμε τις τορτίγιες σαν ταλιατέλες.

    Σε μπολάκι ανακατεύουμε το αυγό με το γάλα και τα καρυκεύματα.

    Ρίχνουμε στο μείγμα του αυγού τη ρίγανη, το ζαμπόν και το τυρί.

    Προσθέτουμε και τις τορτίγιες και ανακατεύουμε να βραχούν από το μείγμα.

    Ζεσταίνουμε την τοστιέρα.

    Απλώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα, και τοποθετούμε στο κέντρο το μείγμα, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα, με σπάτουλα σιλικόνης.

    Κλείνουμε σε «φακελάκι» και το ψήνουμε στην τοστιέρα για 15΄.

    Σερβίρουμε λίγη κέτσαπ και πράσινη σαλάτα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός από πυροβολισμούς σε μεγάλο πανηγύρι

    Αιματηρό επεισόδιο με ένα νεκρό στη γιορτή καστάνου στο...

    Πάτρα: «Μάθημα» ζωής στο 45ο Δημοτικό Σχολείο

    Όταν οι εκπαιδευτικοί έχουν πάθος και μεράκι, μπορούν να...

    Αχαϊα: Φεύγει από την Αχαγιά ο ΟΔΔΥ και πάει… Πάτρα

    «Μπαλάκι» µεταξύ Αχαγιάς – Πατρών έχει γίνει ο Οργανισµός...

    Κλόε Καρντάσιαν: Έχω να κάνω σεξ πάνω από τρία χρόνια, δεν βγαίνω ραντεβού με κανέναν

    Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και την...