Ζαμπονοτυρόπιτα στην τοστιέρα με τορτίγια

    Ημερομηνία:

    Ποιος είναι ο λόγος που όλοι οι σεφ και οι μεγάλοι μάγειρες, όταν είναι να μαγειρέψουν, μόνο, για τον εαυτό τους, αρκούνται απλώς, να πετάξουν, ένα τοστ στην τοστιέρα;

    Η κούραση, η πείνα και η ανάγκη για γρήγορο φαγητό.

    Οι πίτες στην τοστιέρα, είναι trend και ανάλογα με την διαχείριση που θα τους κάνουμε μπορούν να σερβιριστούν, όλες τις ώρες της ημέρας.

    Μπορούμε να τις σερβίρουμε σε λίγα λεπτά στο τραπέζι του brunch με λίγη πράσινη σαλάτα, όπως προτείνω να κάνετε με αυτή τη ζαμπονοτυρόπιτα express.

    Υλικά: 

    • 2 τορτίγιες
    • 1 αυγό
    • 50 ml. γάλα
    • αλάτι – πιπέρι – ρίγανη
    • 100 γρ. κασέρι σε κυβάκια
    • 100 γρ. ζαμπόν σε κυβάκια

    Εκτέλεση:

    Κόβουμε τις τορτίγιες σαν ταλιατέλες.

    Σε μπολάκι ανακατεύουμε το αυγό με το γάλα και τα καρυκεύματα.

    Ρίχνουμε στο μείγμα του αυγού τη ρίγανη, το ζαμπόν και το τυρί.

    Προσθέτουμε και τις τορτίγιες και ανακατεύουμε να βραχούν από το μείγμα.

    Ζεσταίνουμε την τοστιέρα.

    Απλώνουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα, και τοποθετούμε στο κέντρο το μείγμα, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα, με σπάτουλα σιλικόνης.

    Κλείνουμε σε «φακελάκι» και το ψήνουμε στην τοστιέρα για 15΄.

    Σερβίρουμε λίγη κέτσαπ και πράσινη σαλάτα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Σολομός στο πακέτο με λαχανικά και μυρωδικά

      Υλικά 4 φιλέτα σολομού φρέσκου 1 κολοκυθάκι κομμένο σε...

    Συνταγή για λαδόψωμο βήμα-βήμα (+3 καλοκαιρινά συνοδευτικά)

    Καλοκαίρι στο τραπέζι της παρέας σημαίνει να μοιραζόμαστε όμορφες...

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ: Το ελληνικό παλάτι που επέλεξε ο Τζεφ Μπέζος για το γάμο του

    Η Βενετία γνωρίζει καλά πώς να γοητεύει τους ισχυρούς...