Ζευγάρι ηλικιωμένων οι νεκροί στο τροχαίο στην Ακράτα – Πώς έγινε το δυστύχημα

    Ημερομηνία:

    Ακόμα μία τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε το νωρίς σήμερα το πρωί.

    Στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, με τραγικό τρόπο ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έχασε τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, στο ύψος της Ακράτας.

     

     

     

     

     

     

     

    Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί είναι ένας 73χρονος και η 72χρονη σύζυγός του, ενώ η 50χρονη κόρη τους, που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

    GLEARNET
    Σύμφωνα με την αστυνομία, όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος και εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα. Στη συνέχεια, φορτηγό που οδηγούσε ένας 40χρονος μείωσε ταχύτητα, λόγω της ανατροπής του πρώτου οχήματος και αμέσως μετά το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 73χρονος συγκρούστηκε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, με το όχημα του 40χρονου. Ακολούθησε αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος το οποίο συγκρούστηκε με το όχημα του 73χρονου.

    Από τη σύγκρουση το όχημα του ηλικιωμένου ζευγαριού, πήρε φωτιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός τους ήταν ακαριαίως.
    Το tweet της πυροσβεστικής

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόλεις στον ουρανό: Οι 15 πρωτεύουσες με το μεγαλύτερο υψόμετρο στον κόσμο

    Μοναδικές τοποθεσίες σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη. Οι πόλεις...

    Εθνικό Διαστημικό Πρόγραμμα: Πότε μπαίνουν σε τροχιά οι πρώτοι ελληνικοί δορυφόροι

    Σε φάση πλήρους υλοποίησης εισέρχεται το Εθνικό Διαστημικό Πρόγραμμα....

    Δημόσιο: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα βάλει «φρένο» σε ουρές και ρουσφέτια

    Με έργα-ορόσημα, διεθνείς συνεργασίες και στρατηγικές επενδύσεις, η Ελλάδα...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 4/10/2025

    11:25 COSMOTE SPORT 7 HD ERC 2025 Κροατία, SS2...