Ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν και την απήγαγε

    Ημερομηνία:

    Κατηγορούμενος για το, κακουργηματικού χαρακτήρα, αδίκημα της αρπαγής απολογείται σήμερα ενώπιον του Ανακριτή ένας 33χρονος στην Λάρισα, που φαίνεται να έχασε τον έλεγχο των πράξεών του όταν η 41χρονη πρώην σύντροφός του, του ζήτησε να χωρίσουν.

    Φλίγκος

    Ο 33χρονος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, προχθές στις 5 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του, έκλεισε τον δρόμο στο αυτοκίνητο της 41χρονης , την ώρα που εκείνη πήγαινε στην εργασία της.

    ICECAP

    Με χρήση βίας και παρά τη θέλησή της, την ανάγκασε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό του όπου και τη μετέφερε σε άγνωστη τοποθεσία κοντά σε χωριό του Δήμου Τεμπών, ενώ την επέστρεψε στη Λάρισα όπου και την άφησε ελεύθερη τελικά, μετά από ώρες.

    Ο 33χρονος συνελήφθη ενώ βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα, μετά από καβγά με τον 39χρονο αδελφό της 41χρονης και παραμένει κρατούμενος προκειμένου να απολογηθεί στον Ανακριτή, καθώς από τον Εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη σε βάρος του, για αρπαγή.

    Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται την κατηγορία πως χρησιμοποίησε βία, ενώ ισχυρίζεται πως δεν άρπαξε την πρώην σύντροφό του, αλλά πως εκείνη με τη θέλησή της τον ακολούθησε στο αυτοκίνητό του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρί Κωνσταντάτου: Πού νυχτοπερπάτησε με τον σύζυγό της;

    Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε βραδινή έξοδο με τον σύζυγό της, Γιάννη Κέντ. Η...

    ΠΑΤΡΑ: Αύριο το τελευταίο αντίο στην 46χρονη που πάλεψε αλλά… λύγισε

    Σε ηλικία μόλις 46 ετών, έφυγε από τη ζωή...

    Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να πούμε σε ένα ραντεβού, σύμφωνα τουλάχιστον με έναν σύμβουλο σχέσεων

    Υπάρχουν κάποια προειδοποιητικά σημάδια ότι μια σχέση θα αντιμετωπίσει δυσκολίες, ή...

    ΑΧΑΪΑ: Άνεργοι λαμβάνουν επιχορήγηση 14.800 ευρώ για 250 νέα επιχειρηματικά σχέδια

    Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) ενέκρινε 250 επιχειρηματικά σχέδια ανέργων...