Ζωγράφου: Αυτή είναι η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη κατά την αστυνομική επιχείρηση! Φέρεται να έχει σχέση με έναν από τους Αλβανούς κακοποιούς που συνελήφθησαν

    Ημερομηνία:

    Μία δόκιμη αστυνομικός είναι μεταξύ των 22 συλληφθέντων κατά την αστυνομική επιχείρηση που έγινε στην φοιτητική εστία στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, νωρίς το πρωί της Τρίτης, όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η δόκιμη αστυνομικός εντοπίστηκε μέσα στην φοιτητική εστία και φέρεται να έχει σχέση με έναν από τους Αλβανούς κακοποιούς που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

    δόκιμη αστυνομικός
    Η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη στην Πανεπιστημιούπολη
    δόκιμη αστυνομικός
    Φέρεται να έχει σχέση με έναν από τους συλληφθέντες
    δόκιμη αστυνομικός
    Εντόπισαν την δόκιμη αστυνομικό μέσα στην φοιτητική εστία

    Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος αλβανικής καταγωγής με το βαρύ ποινικό μητρώο, που τραυματίστηκε από τα πυρά της ανθυπαστυνόμου όταν της επιτέθηκε με κατσαβίδι, φέρεται να είναι ο αρχηγός συμμορίας που είχε διαπράξει σωρεία ληστειών σε σούπερ μάρκετ στην Αττική.

    Μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης θεωρούνται και ορισμένοι εκ των συλληφθέντων.

    Ο 30χρονος E.F. έχει συλληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν για εγκληματική οργάνωση, ληστείες, ναρκωτικά αλλά και για αρπαγή. Εις βάρος του εκκρεμούσαν 4 εντάλματα σύλληψης όπως γνωστοποίησε νωρίτερα με ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ.

    Ο ίδιος μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ η 35χρονη ανθυπαστυνόμος μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Ερωτευμένοι στο Φισκάρδο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν...

    Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου ( 4) προβλέπει ή Γενική...

    Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε, περιγράφει η 21χρονη για τον οδηγό ταξί

    Τα όσα έζησε όταν οδηγός ταξί της επιτέθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει έξτρα χρέωση,...

    Δόθηκε λύση στο θέμα της σύνδεσης των «Καραχαλέικων» με τον νέο αυτοκινητόδρομο

    Δόθηκε λύση στο θέμα που είχε δημιουργηθεί για τα...