Ζωή Κωνσταντοπούλου: Καταγγέλλει bullying και γιουχαΐσματα από βουλευτές της ΝΔ

    Ημερομηνία:

    Καταγγελία για εκδηλώσεις bullying και για γιουχαΐσματα που δέχτηκε την στιγμή που ζήτησε τον λόγο για να αιτιολογήσει την ψήφο της Πλεύσης Ελευθερίας στην ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Βουλής, έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όπως ανέφερε η κυβερνητική πλειοψηφία στέρησε μια ψήφο από την Πλεύση Ελευθερία στη Διάσκεψη των Προέδρων και χαρακτηρίζοντας αυτή την εξέλιξη ως «λυπηρή».

    Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σχολίασε με δήλωσή της το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την εκλογή των Αντιπροέδρων της Βουλής. «Πολλές κοινοβουλευτικές ομάδες συνηθίζουν να κάνουν συμφωνίες, πριν την ψηφοφορία για την εκλογή των Αντιπροέδρων», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε ότι «η ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας, έχει αποφασίσει να μην δρα έτσι» και είχε κάνει γνωστό ότι θα ψηφίσει «παρών» για όλους Αντιπροέδρους.

    «Επειδή η Πλεύση Ελευθερίας δεν μπήκε σε συμφωνίες, όπως άλλοι, και επειδή είναι ανησυχητικό για την κυβέρνηση το γεγονός ότι η Πλεύση Ελευθερίας βρίσκεται στη Βουλή, με εμένα επικεφαλής και με το ενδεχόμενο τριών ψήφων στη Διάσκεψη των Προέδρων, θέλησε η κυβερνητική πλειοψηφία να στερήσει από την Πλεύση Ελευθερίας, αυτή την ψήφο, στη Διάσκεψη των Προέδρων, την τρίτη ψήφο δηλαδή που θα έδινε ο Αντιπρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας», τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου, κάνοντας λόγο για λυπηρή εξέλιξη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 22 -7 -2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας σύζυγο,μητέρα,αδελφή  & θεία ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ  ΣΥΖ.  ΑΝΔΡ. ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΟ ΓΕΝΟΣ:...

    Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Ηλία Θεοδωρόπουλο

    Συνάντηση του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τον...

    Η Ελλάδα vs Τουρκία: Ποιος είναι πιο ισχυρός στρατιωτικά; ΠΙΝΑΚΑΣ

    Σε επίπεδο ενεργού προσωπικού, η Τουρκία διατηρεί μια από...