Ζωή Λάσκαρη: Την Παρασκευή η απόφαση για τα κοσμήματα – Έχει «παγώσει» η δημοπρασία τους

    Ημερομηνία:

    Στις δικαστικές αίθουσες έχει περάσει πλέον η υπόθεση με τα κοσμήματα της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη και τη δημοπρασία τους από γνωστή γκαλερί έπειτα από πρωτοβουλία της Μάρθας Κουτουμάνου.

    Ο δικηγόρος της Μάρθας Κουτουμάνου, κατέθεσε αίτημα να εξαιρεθούν τα κοσμήματα της Ζωής Λάσκαρη από τη δέσμευση περιουσίας λόγω χρεών και να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί της.

    Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την ερχόμενη Παρασκευή (20.12.2024).

    «Είναι εκεί και ο δικηγόρος μου και καταθέτουμε αίτηση να εξαιρεθούν τα κοσμήματα προκειμένου να δημοπραττηθούν επιτέλους» δήλωσε  ο Γιώργος Τσαγκαράκης.

    «Είναι να συζητηθεί σήμερα το αίτημα και δεν αφορά μόνο τα κοσμήματα αλλά και τους λογαριασμούς της Μάρθας. Το θεωρούμε πολύ σημαντικό να αποδεσμευτούν και οι λογαριασμοί της» είπε με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Μπάκας, δικηγόρος της πλευράς Κουτουμάνου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσιάζεται την Τετάρτη 19/11 στο Πίξελbooks το βιβλίο “Δεν Έχουμε Οξυγόνο”

    Το βιβλίο "Δεν έχουμε οξυγόνο" (εκδόσεις Εύμαρος) όπου την...

    Ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη του ιού της γρίπης

    Ανησυχία προκαλούν τα πρώιμα δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο,...

    Πάτρα: Χιλιάδες στην πορεία για το Πολυτεχνείο

     Με δύο πορείες σήμερα το απόγευμα η Πάτρα τιμά...

    Γαλλία: Γυναίκα αυτοκτόνησε κόβοντας τον λαιμό της με αλυσοπρίονο σε πάρκινγκ καταστήματος

    Σοκ προκλήθηκε στην Γαλλία αφού γυναίκα αυτοκτόνησε κόβοντας το λαιμό της...