Σία Αναγνωστοπούλου: Ο Λιγνάδης είναι βιαστής

Ημερομηνία:

“Ο Λιγνάδης είναι βιαστής” αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Τομεάρχης Πολιτισμού και Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να αφήσει ελεύθερο τον πρώην Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

PHILOXENIA

Η κ. Αναγνωστοπούλου παρακολουθούσε σχεδόν κάθε ακροαματική διαδικασία, όλο αυτό το διάστημα, ζητώντας η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και στεκόμενη στο πλευρό των θυμάτων.

Η ίδια κάνει λόγο για αντικρουόμενη απόφαση, αφού η μη φυλάκιση του ηθοποιού, προσκρούει στον πυρήνα της καταδίκης του, όπως αναφέρει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Σίας Αναγνωστοπούλου:

“Ο Λιγνάδης είναι βιαστής με απόφαση της Δικαιοσύνης. Ο Λιγνάδης είναι βιαστής ανηλίκων με απόφαση της Δικαιοσύνης. Ο Λιγνάδης καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης δώδεκα χρόνων για βιασμό δύο ανηλίκων.

Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με αναστολή προσκρούει στον πυρήνα της ίδιας της δικαστικής απόφασης. Προσκρούει στο κοινό περί δικαίου αίσθημα. 

Πάντως ο Λιγνάδης είναι βιαστής.”

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18-9-2026

ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓ. ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ – ΕΤΩΝ 75 Κηδεύουμε την...

Επτάρα της Μπαρτσελόνα στη Ρασίνγκ, χατ-τρικ Ραφίνια και 6Χ6 στη La Liga

Πραγματοποιώντας μια... τρομακτική εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα,...

Επτά ελαφρύνσεις για επαγγελματίες το 2027, κέρδη για 9 στους 10, δείτε παραδείγματα

«Το ψηφιακό είναι το αντίθετο του τεκμαρτού». Με αυτή...

Η Τουρκία μετακινεί ταξιαρχία 2.000 καταδρομέων απέναντι από την Σάμο, τοπικά ΜΜΕ το συνδέουν με την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Καστελλόριζο

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μετακινούν ταξιαρχία καταδρομών από το Χοτζάτ της ανατολικής χώρας...