Εισβολή του δημάρχου – “σερίφη” Αλίμου με κομπρεσέρ σε επιχείρηση

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ως… «σερίφης», εισέβαλε σε επιχείρηση στη συμβολή των λεωφόρων Ποσειδώνος και Καλαμακίου και με κομπρεσέρ ξεκίνησε εργασίες στο πάρκινγκ.

    Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ανέστειλε την λειτουργία του πάρκινγκ όχι απλά με προφορική απόφαση αλλά και στην πράξη, καθώς το σημείο μετατράπηκε σε εργοτάξιο.

    Όλα συνέβησαν την Τρίτη (7/3). Ο Δήμος Αλίμου κατέλαβε με την χρήση μηχανημάτων τον εν λόγω χώρο parking o οποίoς ανήκει σύμφωνα με πληροφορίες, βάσει διαγωνισμού, εδώ και 26 έτη στο παραλιακό κατάστημα. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο Δήμος προέβη σε καταστροφή των εγκαταστάσεων και όσων αντικειμένων υπήρχαν στο χώρο και σε σπάσιμο – αποξήλωση των πλακόστρωτων, κρασπέδων κλπ ακόμη και στην καταστροφή εξοπλισμού της επιχείρησης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κλέλια Ανδριολάτου: «Για πάντα μπλε» με φόντο τη γαλάζια θάλασσα

    Σπουδή στο μπλε και όλες τις αποχρώσεις του θα...

    Μωρό 18 μηνών έπεσε από εν κινήσει αυτοκίνητο – Του έλυσε τη ζώνη και του άνοιξε την πόρτα ο αδερφός του

    Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης ένα αγοράκι 18 μηνών, το οποίο...

    Φωτογραφία: Η Τζούλια Νόβα ποζάρει στο κρεβάτι καλυμμένη με ένα πάπλωμα

    Καλυμμένη μονάχα με ένα πάπλωμα φωτογραφήθηκε η Τζούλια Νόβα για τα...

    ΠΑΤΡΑ: Κατέβηκε η μπάρα του ΟΣΕ και… δεν ξανασηκώθηκε! “Εσωσε” δεκάδες οδηγούς γνωστός Πατρινός – ΒΙΝΤΕΟ

    Δεν ξανάγινε! Επεσε η μπάρα του τρένου στην διασταύρωση...