Big Brother: Όλοι εναντίον της Άννας Μαρίας – Τι άλλο θα κάνει για τα 100.000 ευρώ;

    Ημερομηνία:

    Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για να δούμε ποιος ή ποια θα κατακτήσει τα 100.000 ευρώ και βγει νικητής από το σπίτι του Big Brother. Την ίδια ώρα οι ανατροπές και οι εντάσεις συνεχίζονται με την Άννα Μαρία να νιώθει απογοητευμένη που ο Γρηγόρης ήρθε πιο κοντά με την Σοφία και έχει βρεθεί στον τελικό με τον Ζακ. Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πυργίδης δεν φάνηκε να νοιάζεται και πολύ που αποχώρησε ο Χρήστος Βαρουξής.

    Η δικηγόρος του ριάλιτι που όλους αυτούς τους μήνες είχε έρθει σε πολλές κόντρες με τους συμπαίκτες της απομονωμένη και σε μονόλογο ξεκίνησε να σχολιάζει αυτές τις αδικίες.

    Η Σοφία, ο Γρηγόρης κι ο Πυργίδης σχολίαζαν τις αντιδράσεις της, λέγοντας τι άλλο θα κάνει για τα 100.000 ευρώ κι ότι από μόνη της δημιουργεί εντάσεις για να φανεί το θέμα. Τόσο που κι ο Γρηγόρης αναθεώρησε την άποψή του για την ίδια και πλέον είναι έτοιμος να της δώσει και κόκκινη κάρτα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεία: Νοίκιασε αυτοκίνητο και δεν το επέστρεψε- Τον συνέλαβαν

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, από...

    Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός για Μονή Σινά: Κινδυνεύει η ζωή μου (video)

    Έκκληση στις κυβερνήσεις Ελλάδος και Αιγύπτου απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Σινά,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Το ευχαριστήριο του Γρηγόρη Αλεξόπουλου για την φωτιά

    Μερικές ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον...

    Δούναβης: Ταξίδι σε 10 χώρες στην καρδιά της Ευρώπης

    Υπάρχουν ποτάμια που είναι σύνορα και άλλα που είναι...