Κεραμίδι Τρικάλων: Το χωριό – φάντασμα που παραμένει βυθισμένο – Δεν υπάρχει διέξοδος για το νερό

    Ημερομηνία:

    Σε χωριό – φάντασμα έχει μετατραπεί το Κεραμίδι Τρικάλων, το οποίο παραμένει μετά από μία εβδομάδα βυθισμένο στο νερό.

    Η οδική σύνδεση έχει αποκατασταθεί με όλα τα χωριά εκτός από το Κεραμίδι, καθώς δεν υπάρχει διέξοδος για το νερό που έχει καλύψει ολόκληρο το χωριό.

    Φλίγκος

    Οι 110 κάτοικοι είναι σε απόγνωση, καθώς δεν γνωρίζουν πότε και πώς θα καταφέρουν να ξανά προσεγγίσουν το χωριό τους. Η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκες καθώς το νερό φτάνει τα δυο μέτρα.

    GLEARNET

    Οι περισσότεροι κάτοικοι του το έχουν εγκαταλείψει, ενώ παραμένουν 45 άτομα που όλες αυτές τις ημέρες έχουν βρει καταφύγιο στο νεκροταφείο του χωριού. Κάποιοι από αυτούς όπως λένε έχουν τα ζώα τους που δεν θέλουν να τα εγκαταλείψουν.

    «Αν δεν σπάσουν αναχώματα δεν θα υποχωρήσει το νερό», λένε και περιμένουν από την πολιτεία να πάρει πρωτοβουλίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηλεκτρονικές αποδείξεις: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση φόρου έως 2.200 ευρώ – Τι θα ισχύσει για το «φορομπόνους» έως 3.200 ευρώ

    Παρόλο που το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν ξανά διάφορα σενάρια...

    Πάτρα: “Εφυγε” στα 62 η Θεοδώρα Καπερώνη

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας ΘΕΟΔΩΡΑ ΙΩΑΝ. ΚΑΠΕΡΩΝΗ (ΕΤΩΝ 62) Θανούσα κηδεύουμε τη Δευτέρα...

    Πεζόδρομος Ηφαίστου: Κατά τα άλλα… έβαλαν κίτρινη διαγράμμιση – φωτό για γέλια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b5%ce%b6%cf%8c%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b7%cf%86%ce%b1%ce%af%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b1-%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1-%ce%ad%ce%b2%ce%b1/