Παρουσιάζεται στην Πάτρα η  ψηφιακή πλατφόρμα Olympian Culture

    Ημερομηνία:

    H ψηφιακή πλατφόρμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Olympian Culture», παρουσιάζεται στους πολιτιστικούς φορείς της ΠΕ Αχαΐας, σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 και ώρα 15.00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Πάτρα. Αντίστοιχες ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στις ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

    Η πλατφόρμα Olympian Culture αποτελεί το μητρώο πολιτιστικών φορέων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Εφαρμόζει ένα σύγχρονο σύστημα χαρτογράφησής, μέσα από το οποίο θα διαμορφωθεί νέο πλαίσιο ως προς την οργάνωσή και τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων, με βασικά χαρακτηριστικά την αυξημένη προβολή, την πρόσβαση σε πόρους και τις ευκαιρίες δικτύωσης και συνεργασίας.

    Την ψηφιακή πλατφόρμα θα παρουσιάσει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Μπράμος. 

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η πρώτη φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε

    Η πρώτη φωτογραφία της Ρίκας Διαλυνά λίγους μήνες μετά το ατύχημα...

    Έρχεται το 1566, η νέα τηλεφωνική γραμμή για ραντεβού και απορίες υγείας – Πότε ξεκινά

    Σε ακόμη μία πρωτοβουλία για τη διευκόλυνση των πολιτών...

    Η Μπέλα Χαντίντ φωτογραφίζεται με μπικίνι στο Τέξας και αποκαλύπτει τη νέα της καθημερινότητα δίπλα στον καουμπόι σύντροφό της

    Η Μπέλα Χαντίντ μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια...