ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ: Έξω από δόντια, με φόντο τις κρίσεις

    Ημερομηνία:

    Έξω από τα δόντια τα έγραψε σε άρθρο του στην εφημερίδα «Δημοκρατία» ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Αχαΐας Θανάσης Νταβλούρος με αφορμή τα όσα έγιναν στις πρόσφατες ετήσιες κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος, κάνοντας λόγο για «πάγια πρακτική η αποστρατεία των μη ημετέρων».

    Όπως ανέφερε «το λεγόμενο Συμβούλιο κρίσεων τυπικά συνεδρίαζε, απλά για να επικυρώσει την λίστα των προγεγραμμένων από τα κομματικά επιτελεία. Έτσι εκατοντάδες μάχιμοι και μπαρουτοκαπνισμένοι Αξιωματικοί με ήθος, κοινωνική αποδοχή και σπουδαίες επαγγελματικές επιδόσεις βρέθηκαν στον υπηρεσιακό Καιάδα». Το καθεστώς αυτό εφαρμόστηκε, χωρίς καμία εξαίρεση τα χρόνια κυρίως της παντοδυναμίας ΠΑΣΟΚ. Υπήρξαν χρονιές (1984) στις οποίες αποστρατεύτηκαν σχεδόν στο σύνολό τους ολόκληρες σειρές ακόμη και από το βαθμό του Αστυνομικού Υποδιευθυντή. Η τακτική αυτή, αναθεωρήθηκε κατά τη διάρκεια της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, για να επανέλθει ακόμη πιο ακραία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ Το εξωφρενικό είναι ότι μετά την ανάληψη της εξουσίας από την Ν.Δ., συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!!!».

    Σε άλλο σημείο ο κ. Νταβλούρος απευθύνεται στον Πρωθυπουργό τονίζοντας πως «είναι μεγάλη η οργή και αγανάκτηση των στελεχών των Σωμάτων ασφαλείας που στηρίζουν την παράταξή μας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Aχαϊα: Πένθος στην οικογένεια του Νίκου Αναδιώτη

    Δύσκολες στιγμές για τον Ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ Νίκο Αναδιώτη...

    Λίμνη του Μόρνου: Βίντεο από ψηλά που κόβει την ανάσα – Το βυθισμένο χωριό «ξαναζωντανεύει» καθώς το νερό υποχωρεί

    Ένα βίντεο από drone που κόβει την ανάσα αποτυπώνει τη δραματική μείωση...

    Πάτρα – ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ: Βρήκαν εμπόδια κλαδιά και σκέφτηκαν… να μην ασφαλτοστρώσουν! Ανάστατοι οι κάτοικοι

    ∆εν ξανάγινε! Συνεργείο εργολάβου, που συνεργάζεται µε τον ∆ήµο...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 5/11/2025

    15:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP 250 2025 Μετς 16:00...