Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

    Ημερομηνία:

    Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζονται εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και των κλιμακίων του ΕΟΔΥ οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι προς τον γενικό πληθυσμό της Αχαΐας.

    Για αύριο Πέμπτη 25 Νοεμβρίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας (κατά το διευρυμένο ωράριο 8:30 με 20:30), στο οίκημα «Συμβουλευτικός Σταθμός Μάνας και Παιδιού», του Κέντρου Υγείας Αιγίου (κατά τις ώρες 09:00 με 15:00), στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (κατά τις ώρες 09:00 με 16:00) και στις Εργατικές Κατοικίες της Ανθείας (κατά τις ώρες 09:00 με 14:30) για το ευρύ κοινό.

    Παράλληλα, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθεί το προσωπικό του ΕΚΑΒ και της Κεντρικής Υπηρεσίας της 6ης ΥΠΕ.

    Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι αποτελούν σημαντικό εργαλείο στην προσπάθεια αποφυγής της διασποράς του νέου κορονοιού και διενεργούνται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ με rapid tests.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...

    Πάτρα: Αποθεώθηκαν οι dj του καρναβαλιού

    Η καρναβαλική εμπειρία κορυφώθηκε με τη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού...