ΑΧΑΪΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 88χρονος έπεσε σε χαράδρα και βγήκε μόνος του… ξεσκονίζοντας τα ρούχα του

    Ημερομηνία:

    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί με την εικόνα που αντίκρισαν αναζητώντας ηλικιωμένο που είχε εξαφανιστεί, καθώς τον είδαν να βγαίνει από χαράδρα ανέπαφος!

    Η απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα, όταν συγγενείς 88χρονου από τον Κάλανο, τηλεφώνησαν στις 4 τα ξημερώματα στο Αστυονμικό Τμήμα Ερυμάνθου λέγοντας πως έχει χαθεί ο παππούς, καθώς είχε ώρες να δώσει σημεία ζωής.

    Αμεσα οι αστυνομικοί έφθασαν στην περιοχή και άρχισαν τις αναζητήσεις. Δεν πέρασε πολύ ώρα όταν είδαν τον 88χρονο να ανεβαίνει από χαράδρα!

    Οπως εξήγησε στους αστυνομικούς είχε χάσει την ισορροπία του και έπεσε από μεγάλο ύψος στην χαράδρα. Όμως ο ηλικιωμένος παρά την πτώση δεν είχε υποστεί ούτε γρατζουνιά, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς και κίνησε για το σπίτι του …τινάζοντας τα σκονισμένα ρούχα του!

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα Χρηματιστήρια σε νευρικό κλονισμό

    Τα αλλεπάλληλα ανοδικά ρεκόρ που έχουν καταγράψει τα μεγάλα...

    Μέση Ανατολή: Η κλιμάκωση της έντασης πυροδοτεί ενεργειακό σοκ – Συναγερμός στην ΕΕ για τις τιμές καυσίμων, ανησυχία και στην Αθήνα

    Ένα νέο γεωπολιτικό ρήγμα στην εύφλεκτη περιοχή της Μέσης Ανατολής απειλεί...

    Ο Δήμος Πύργου τίμησε την γιορτή του πατέρα

    Ο πατρικός ρόλος μέσα στην οικογένεια και εν γένει...

    Η Ισμήνη Σακελλαροπούλου στην εκπομπή του Γιάγκου Ραυτόπουλου – ΒΙΝΤΕΟ

    Η Πατρινή σκηνοθέτιδα Ισμήνη Σακελλαροπούλου βρέθηκε στο πλατό και τα είπε...