ΑΧΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Δείτε ποιοι θα καθίσουν στο εδώλιο! Εχουν υποβάλει έφεση

    Ημερομηνία:

    Με την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε αυτήν, παραπέμπονται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πάτρας, 87 από τους 91 κατηγορούμενους, για την υπόθεση της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας.
    Φλίγκος
    ICECAP
    Πρόκειται για 15 μέλη διοικήσεων των επίμαχων περιόδων, 40 υπαλλήλους της τράπεζας και 32 δανειολήπτες, που είναι διαχειριστές ή διευθύνοντες σύμβουλοι εταιρειών, ακόμα και φυσικά πρόσωπα.
    Η υπόθεση οδεύει πλέον προς το στάδιο της δίκης, μετά από σχεδόν δέκα χρόνια μαραθώνιων ερευνών και διαδικασιών, ενώ αποτελεί σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες στα ποινικά χρονικά της Πάτρας, λόγω του όγκου της δικογραφίας και του αριθμού των κατηγορουμένων. Θα πρέπει να σημειωθεί πως και οι 87 κατηγορούμενοι έχουν υποβάλει έφεση ώστε η υπόθεσή τους να εξετασθεί και από το Συμβούλιο Εφετών (σε σχέση με την παραπομπή τους). Μεταξύ των δανειοληπτών είναι και γνωστοί επιχειρηματίες των Πατρών. Οι οποίοι και λόγω του ότι έκλεισε η τράπεζα δεν έχουν εξωφλήσει τα δάνειά τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ – Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

    Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δέχτηκε στο γραφείο του, το πρωί...

    Ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής… στον τελικό του Europa League

    Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Europa League όπου στις 21...

    Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Όταν η Αγάπη για την Οικογένεια Σκοτώνει την Επιχειρηματικότητα

    Ας το παραδεχτούμε: η οικογενειακή επιχείρηση είναι σαν το...

    Επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Θεόδωρου Λουλούδη στη διεθνή έκθεση DEFEA 2025

    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Θεόδωρος Λουλούδης, επισκέφθηκε...