ΑΙΓΙΟ: κινητοποίηση αγροτών… κάθε μέρα

    Ημερομηνία:

    Για δεύτερη συνεχή ημέρα, συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιγιάλειας, που έστησαν και πάλι οδικό μπλόκο στη γέφυρα «Μεγανίτη» στο Αίγιο.

    Η διαμαρτυρία του Αγροτικού Συλλόγου με τοπικούς φορείς- όπως χθες του Εμπορικού Συλλόγου -ξεκίνησε στις 6 μ.μ.

    Αν και σκοπός των αγροτοσυνδικαλιστών ήταν να ανεβούν στη νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, βρέθηκαν και πάλι αντιμέτωποι με αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες με περιπολικά και άνδρες της ΕΛΑΣ δεν άφησαν κανένα περιθώριο πρόσβασης στην «Ολυμπία Οδό».

    Αλλωστε η συγκέντρωση, που τελικά περιορίστηκε στη 1,5 ώρα στη παλιά εθνική οδό, δεν έτυχε χθες ιδιαίτερης συμμετοχής.
    Ο πρόεδρος του ΑΣΑ Γιάννης Μποδιώτης, μιλώντας στην εφημερίδα  «Πελοπόννησος», διαμήνυσε ότι και σήμερα, στις 5 μ.μ οι αγρότες θα επιστρέψουν στο μπλόκο.

    Κόντρα στη διαμαρτυρία τάχθηκε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου Γιώργος Μπέσκος, λέγοντας: «Εμποδίζουν πολίτες, ακυρώνουν δρομολόγια Αστικών και είναι ποινικά διωκόμενη πράξη. Και ο βουλευτής του ΚΚΕ, που πρωτοστατεί δεν απαλλάσσεται».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για τις εκπτώσεις

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...