AXAΪΑ: Μείωση ρεκόρ στα κρούσματα – ΧΑΡΤΗΣ

    Ημερομηνία:

    Στη δημοσιότητα έδωσε ο ΕΟΔΥ τα τελευταία στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας.

     

    37 νέα κρούσματα καταγράφει η Αχαΐα, 15 η Αιτωλοακαρνανία και 3 η Ηλεία (55 στην Δυτ. Ελλάδα)

     

    Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

    Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.400, εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 333.129 (ημερήσια μεταβολή +0.4%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 72 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.106 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 57, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 10.007 θάνατοι. Το 95.5% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 816 (63.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 έτη. To 84.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.032 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 481 (ημερήσια μεταβολή +1.91%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 472 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 79 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για σαλάτα με σπανάκι, κοτόπουλο, αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί

    Αναζητάτε μια υγιεινή σαλάτα με πλούσια γεύση που να είναι ταυτόχρονα...

    ΠΑΤΡΑ: Μπούκαραν σε 3 καταστήματα στο κέντρο και άρπαζαν ρούχα! Με “ταχυδακτυλουργικό” τρόπο

    Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 17 ετών,...

    Μήπως σας βρίσκουν ανυπόφορους; 10 σημάδια ότι κάποιος δεν σας αντέχει χωρίς να σας το λέει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%ce%ae%cf%80%cf%89%cf%82-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b2%cf%81%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b1%ce%bd%cf%85%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%82-10-%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%ac%ce%b4/

    ΠΑΤΡΑ: Δεν ξανάγινε τέτοια κλοπή στο Νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” – ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ

    Δεν ξανάγινε! Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 15.45 του Σαββάτου...