Εξαφάνισε το λίπος από την κοιλιά σου… πίνοντας φρουτοποτά!

    Ημερομηνία:

    Τι γίνεται με το λίπος που έχουμε στην κοιλιά μας; Σίγουρα κάποιες από μας θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτό, το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε. Να πιείτε τα δύο φρουτοποτά, που θα δείτε παρακάτω, είναι η απάντησή μας!

    Smoothie καρπούζι
    Το καρπούζι είναι το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού και το κατάλληλο ως βάση για smoothie, καθώς έχει λίγες θερμίδες και περιέχει μεγάλη ποσότητα νερού που μας ενυδατώνει. Μην ξεχνάτε ότι τώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες χρειαζόμαστε περισσότερα υγρά από ότι το χειμώνα. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η αργινίνη, που περιέχεται σε αυτό, συμβάλλει στη μείωση του λίπους και την ταυτόχρονη αύξηση της μυϊκής μάζας.

    GLEARNET

    Παγωμένο τσάι μέντας

    Φλίγκος

    Η μέντα έχει υπέροχη δροσιστική γεύση από τη φύση της  ενώ έχει ουσία που καταπολεμά τα φουσκώματα της κοιλιάς που τα έχουμε συνήθως μετά το φαγητό.  Το τσάι μέντας βοηθά πολύ το στομάχι να επεξεργαστεί πιο αποτελεσματικά τα λιπαρά, εξασφαλίζοντας ότι θα διασπώνται και θα καταναλώνονται πιο γρήγορα. Η χώνεψη γίνεται γρηγορότερα.  Έτσι δε θα έχετε τα φουσκώματα και η κοιλιά σας θα είναι επίπεδη όλη την ημέρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Ετσι σκότωνε τα παιδιά η Μουρτζούκου

    Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων...

    Νέα σεζόν για γνωστό εστιατόριο στην Πάτρα με έναν καταξιωμένο σεφ στην κουζίνα του – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%ce%b5%ce%b6%cf%8c%ce%bd-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c-%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80/

    Βραζιλία: Ο πρώην Πρόεδρος Μπολσονάρου διαγνώστηκε με καρκίνο

    Την παρουσία ακανθοκυτταρικού καρκινώματος έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες...

    Φωτό σοκ! Αγέλη σκύλων κατασπάραξε αλεπού…. μέσα στην Πάτρα!

    Απίστευτη καταγγελία στο flamis.gr: Αγέλη σκύλων τον τελευταίο καιρό...