Ιερέας: Θα μπορούσα να απαγορεύσω την είσοδο στην εκκλησία σε εμβολιασμένους (Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Ο Ιερέας των Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής, ο οποίος  έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για τη στάση του απέναντι στα μέτρα κατά του κοροναϊού, παρουσιάζεται ξανά κατά εμβολίου, της χρήσης μάσκας και τεστ, υποστηρίζοντας ότι η επιβολή τους είναι «έργο του διαβόλου».

    Σε κήρυγμά του, μετά τη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής, Των Αγίων Παθών Του Κυρίου, βγάζει λόγο και αναφέρει πως «είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσω την είσοδο σε όσους πιστούς έχουν εμβολιαστεί, φορούν μάσκα και κάνουν τεστ κοροναϊού, και να γίνει εδώ επανάσταση…. αλλά αυτό δεν είναι λόγος του Θεού».

    GLEARNET

    Για τον ίδιο η επιβολή των μέτρων προστασίας κατά του κοροναϊού, είναι «καταδυνάστευση», «φασισμός» και «έργο του διαβόλου».

    Φλίγκος

    Με την δική του λογική, μάλιστα επιχείρησε να παρουσιάσει την μη τήρηση των μέτρων κατά του κοροναϊού, ως θέμα ελεύθερης βούλησης που πρέπει να γίνει σεβαστή συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ο Θεός λέει: Σας αγαπώ όλους… Κάντε ό,τι θέλετε».

    Ο ιερέας γνωστοποιεί, επίσης στους πιστούς, πως «η Ανάσταση θα γίνει κανονικά», τα μεσάνυχτα και όχι στις 9.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός που κυκλοφορεί με Rolls Royce

    Εκανε την εμφάνισή της στην Πάτρα και έκαψε καρδιές....

    Σπάνια φωτογραφία – άποψη της Πάτρας πριν 100 χρόνια

    Πάτρα: Μερική άποψη της πόλης από την θάλασσα τελος...

    ΠΑΤΡΑ: Το εστιατόριο ΧΑΡΑΥΓΗ στις Ιτιές το 1920 – ΦΩΤΟ

    Πάτρα: " Ζυθεστιατοριο Χαραυγή " στις Ιτιές την δεκαετία...