Κιβωτός του Κόσμου: Εξετάζεται νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού

    Ημερομηνία:

    Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας έχει μπει ακόμα μια περίπτωση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου παιδιού στην Κιβωτό του Κόσμου. Οι υποψίες για το 3ο ανήλικο θύμα προέκυψαν μέσα από κατάθεση πρώην εργαζόμενου.

    Σήμερα κατέθεσαν στις εισαγγελείς ανηλίκων δυο πρώην εργαζόμενοι παιδαγωγοί στις δομές της κιβωτού. Ο αριθμούς των μαρτύρων πλέον έχει ανεβεί στους 12.

    Την ίδια ώρα οι δικηγόροι του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, Θρασύβουλος Κονταξής, Τάσος Τριανταφύλλου και Γιάννης Κότσος διαψεύδουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο ιερέας είναι εξαφανισμένος, ενώ ένας εξ αυτών πήγε σήμερα στην Εισαγγελία και ενημέρωσε ότι ο ιδρυτής της Οργάνωσης και η πρεσβυτέρα είναι στη διάθεση της δικαιοσύνης όποτε τους ζητηθεί.

    Οι εισαγγελείς ανηλίκων θα ζητήσουν τους απόρρητους φακέλους παιδιών, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται όσα έχουν καταγγείλει κακοποίηση αλλά και όσα υπάρχει υποψία ότι πιθανώς έχουν κακοποιηθεί. Η εισαγγελία αναζητά στοιχεία μέσα από τις απόρρητες αναφορές κοινωνικών λειτουργών για κακοποιητικές συμπεριφορές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...