Κύπελλο: Ο ΠΑΟΚ «πλήγωσε»… διπλά τον Παναθηναϊκό και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά!

    Ημερομηνία:

    Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρώτης αναμέτρησης του με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε στην Τούμπα με 2-0 και είναι, πλέον, το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

    Το «τριφύλλι» δεν κινδύνευσε πρακτικά καθόλου στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο μάλιστα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αλλά το σουτ του Τσέριν τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κοτάρσκι, στο 21’, ενώ διαμαρτύρεται και για ένα πέναλτι πάνω στον Κουρμπέλη, έξι λεπτά μετά, που δεν δόθηκε από τον ρέφερι Βίντσιτς.

    Αντιθέτως, στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι» εκμεταλλεύθηκαν την δυναμική της έδρας, την έλλειψη λύσεων του αντιπάλου τους -αφού μετά τον Σπόραρ που έμεινε εκτός αποστολής, βγήκε off και ο Μπερνάρ, ενώ αντικαταστάθηκε και ο Κουρμπέλης- και ήταν ανώτεροι.

    Χρειάστηκε, βέβαια, ένα λάθος του Βαγιαννίδη για να ανοίξει το σκορ ο Τόμας στο 52’, με την ποιότητα του Τάισον -που έκανε ντεμπούτο απόψε- να «σφραγίζει» το 2-0 και μαζί το τελικό αποτέλεσμα στο 72’.

    Η ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την επόμενη Τετάρτη (25/01) στη Λεωφόρο, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα συναντηθούν και νωρίτερα, την Κυριακή (22/01) αλλά για το πρωτάθλημα.

    sport-fm.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φ. Ζαΐμη στο Eco Forum 2025

    Συγκεκριμένες προτάσεις παρεμβάσεων στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Πολιτικής...

    Επιμένει η Κρεμλίδου για τον Πατρινό αστυνομικό: «Όταν έλαβα την πρώτη απειλή η ντροπή με έκανε να θέλω να “φύγω” από τη ζωή»

    Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε ξανά για την υπόθεση του revenge porn, περιγράφοντας...

    Νέοι μνηστήρες για τον Μουζακίτη: Γιουβέντους και Ντόρτμουντ κοιτάζουν τον μέσο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τη Sun

    Δύο νέοι ευρωπαίοι «γίγαντες»...εμφανίστηκαν στο προσκλητήριο ενδιαφέροντος για τον Χρήστο...

    Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας Byron, με τηλεκπαίδευση θα γίνουν τα μαθήματα

    Με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά και κατόπιν εκτεταμένης διαβούλευσης...