Νοσοκομείο Ρίου: Αναστάτωση σε κλινική – Εκαναν εισαγωγή σε ασθενή με κορονοϊό!

    Ημερομηνία:

    Χαλάρωση των μέτρων ελέγχου σε περιστατικά και συνοδούς για κορονοϊό καταγράφεται στα νοσοκομεία της περιοχής. Φαίνεται ότι η πτώση των κρουσμάτων σε συνδυασμό με την κούραση που έχει προκαλέσει ο διετής συναγερμός και η διαρκής μάχη έχουν ως συνέπεια την ελαστικοποίηση των μέτρων.

    Ωστόσο τα παραθυράκια που αφήνει αυτή η στάση αποδεικνύονται μοιραία για κάποιους ασθενείς που μπαίνουν καθαροί από κορονοϊό αλλά κολλάνε ενδονοσοκομειακά.

    Ενδεικτικά είναι τα όσα μας περιγράφει συμπολίτισσα:
    «Σχεδόν ένα μήνα τώρα νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του ΠΓΝΠ η μητέρα μου μετά από κάποια πτώση που είχε. Προ ημερών έφεραν δίπλα της μία κυρία από τον Πύργο. Τη Δευτέρα παρατηρώ να επικρατεί μία αναταραχή. Ηρθε μία γιατρός και ενημέρωσε τον σύζυγό της ότι θα την πάνε σε άλλη κλινική. Τελικά μάθαμε ότι η κυρία είχε κορονοϊό και ότι και άλλα μέλη της οικογένειάς της είχαν ασθενήσει. Επίσης μάθαμε ότι την έφεραν στην κλινική πριν βγει το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ παρ’ ότι είχε πυρετό και βήχα. Είναι δε σημαντικό ότι δεν μας έγινε ενημέρωση υπεύθυνα από κάποιον. Ο,τι ακούσαμε στον διάδρομο και από τον σύζυγο της κυρίας. Δεν θα έπρεπε να μας πουν τι συμβαίνει κι εμείς να λάβουμε τα μέτρα μας, διότι στο σπίτι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι; Δεν θα πρέπει να τους προστατεύσουμε;» μας περιγράφει.

    Η ίδια καταθέτει τους έντονους προβληματισμούς της για όλη αυτή την κατάσταση εκφράζοντας την κατανόησή της για την κούραση που υπάρχει. Αλλά όπως επισημαίνει ο κάθε ασθενής πρέπει να έχει τη φροντίδα που του πρέπει και να είναι προφυλαγμένος από τους κινδύνους.

    Γενικότερα πάντως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δεν υπάρχει έλεγχος στην είσοδο. Μπαίνει και βγαίνει όποιος θέλει ανεξέλεγκτα. Ούτε ο τυπικός έλεγχος δεν γίνεται.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε αυτή την ηλικία είναι πιθανότερο ένας άντρας να απατήσει

    Ηαπιστία είναι ένα κοινό αγκάθι σε πολλές μακροχρόνιες σχέσεις και...

    Παραμένετε σε μία σχέση που δεν αξίζει; Δέκα σημάδια για να το καταλάβετε

    Όλοι έχουμε κάνει σχέση με ανθρώπους που ξέρουμε ότι δεν είναι...

    Ακρίβεια: Χωριάτικη σαλάτα από.. “χρυσάφι” – Από συνοδευτικό έγινε κυρίως πιάτο

        Του Θάνου Κλωνόπουλου Τα παλιά τα χρόνια λέγαμε… «Πιάσε μια χωριάτικη». Σήμερα...

    Beach bars στη Χαλκιδική με «τιμές πίστας», ζώνες χρέωσης και ξαπλώστρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΣΟΚ

    Η Χαλκιδική φαίνεται να υιοθετεί με ταχύτητα το μοντέλο τιμολόγησης και...