Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έγινε νονός στην Κρήτη – Βάφτισε την ανιψιά του

    Ημερομηνία:

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκη, ο κρητικής καταγωγής κωμικός ηθοποιός, αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κρήτη για την βάφτιση της ανιψιάς του. Το μυστήριο τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου, στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στα Χανιά.

    Η χαρά και τα χαμόγελα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του neakriti.gr, περίσσευαν, όπως άλλωστε και οι ευχές προς την οικογένεια της μικρής Κατερίνας. Το κοριτσάκι, της οποίας πλέον είναι και ο νονός, είναι παιδί του πρώτου του ξαδέρφου του Ζακ Γαλιφιανάκη.

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης είναι Έλληνας δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης. Ζούσε μέχρι πρότινος στο Λος Άντζελες και πρόσφατα αποφάσισε με την οικογένειά του να μετακομίσουν στον Καναδά και να ζήσουν σε μία αγροικία.

    Ο κωμικός ηθοποιός επισκέπτεται την χώρα μας σπάνια, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην Κρήτη όταν ήταν δεκατεσσάρων ετών και πάλι πριν από λίγα χρόνια.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έγινε νονός στην Κρήτη – Βάφτισε την ανιψιά του Ο Ζακ Γαλιφιανάκης έγινε νονός στην Κρήτη – Βάφτισε την ανιψιά του

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...