ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής: Παρουσία στελεχών της Ν.Ε. Αχαΐας στο Αίγιο για την μεταφορά του τμήματος φυσικοθεραπείας στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Η Ν.Ε. Αχαΐας συμμετείχε ενεργά με κλιμάκιο της στην κινητοποίηση φορέων και πολιτών της Αιγιαλείας με αφορμή τη επικείμενη υπογραφή του Προεδρικού Διατάγματος που μεταφέρει στην Πάτρα τη λειτουργία του τμήματος φυσικοθεραπείας που σήμερα στεγάζεται στο Αίγιο.

    Οι μεταρρυθμίσεις στον χώρο της Παιδείας πρωτίστως οφείλουν να γίνονται με ακαδημαϊκά κριτήρια και όχι να διευθετούνται μόνο χωροταξικά.

    Το τμήμα φυσικοθεραπείας του Αιγίου διαθέτει ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών, με αποτέλεσμα να διασφαλίζει την υψηλή απορροφητικότητα των απόφοιτών του στην αγορά εργασίας.

    H Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να μεριμνήσει για την ουσιαστική και ποιοτική αναβάθμιση του τμήματος, με την πρόσληψη μόνιμων καθηγητών, την αύξηση του αριθμού των εισακτέων φοιτητών, την δημιουργία φοιτητικής μέριμνας – εστίας με γνώμονα τις κοινωνικό – οικονομικές ανάγκες των φοιτητών μας.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eυλογιά αιγοπροβάτων: Σε ποια κρέατα αναμένεται να ανέβουν οι τιμές και πόσο θα ακριβύνει το γάλα

    Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν σημαντικές αυξήσεις...

    ΓΣΕΕ: Προχωρά σε απεργία ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο και το 13ωρο

    Σε πορεία κινητοποιήσεων εισέρχεται η ΓΣΕΕ, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Η...

    Ακρίβεια: Σοκολάτα +124,2% και καφές +30,3% – Γιατί ανέβηκαν τόσο οι τιμές τους

    Η ακρίβεια συνεχίζει να πλήττει την αγορά, μετατρέποντας βασικά καθημερινά είδη...

    Φλεγμονή: Η μεγάλη απειλή που κρύβεται στο ράφι της κουζίνας – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

    Οι υπερ-επεξεργασμένες τροφές (UPFs) είναι βιομηχανικά προϊόντα πλούσια σε πρόσθετα και...