Πάτρα: Διαμαρτυρία της εστίασης στο Δημαρχείο για τα τραπεζοκαθίσματα

    Ημερομηνία:

    Ραντεβού στο νέο Δημαρχείο στην οδό Μαιζώνος, έδωσαν σήμερα οι επιχειρηματίες της εστίασης, μετά την ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων, ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου θα πρέπει να έχουν εκδώσει άδεια ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων για το έτος 2024 μέχρι τις 15 Ιουνίου.

    Από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου θα υπάρξουν ειδικοί έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία και στην περίπτωση μη απομάκρυνσης τραπεζοκαθισμάτων, για τα οποία δεν υπάρχει άδεια, θα εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα μέτρα περί αυθαίρετης χρήσης Κοινοχρήστων Χώρων.

    Στη διάρκεια της διαμαρτυρίας οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εστίασης Αναψυχής Νομού Αχαΐας  ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, για τις επιπτώσεις της απόφασης.

    Επίσης οι καταστηματάρχες ζητούν και από τις τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συναινέσουν και να υπογράψουν κοινή πρόταση, ώστε να τεθεί στην ολομέλεια του δημοτικού συμβουλίου το αίτημα της άμεσης τροποποίησης της κανονιστικής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: “Εφυγε” ο επιχειρηματίας Διονύσης Κουτσουβάς – φωτό

    Εφυγε από την ζωή σε ηλικία 85 ετών ο...

    Ο Τραμπ υπερασπίζεται τον Νετανιάχου, απειλεί τη Χαμάς και ανακοινώνει δοκιμές πυρηνικών όπλων

    Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ έδωσε εκτενή συνέντευξη στην...

    Οι καλεσμένοι της Κίμπερλι Γκιλφόιλ, πολιτικοί και επιχειρηματίες, στον Αργυρό – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

    Σε ιδιωτική μουσική εκδήλωση στο Κέντρο Αθηνών, που διοργανώνει...

    Μόνιμα στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, στο -1 ο Ολυμπιακός – Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ, γκέλαρε ο Παναθηναϊκός

    μετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας της...